ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Αρχίζουν οι προεκλογικές διαδικασίες

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Την έναρξη των προεκλογικών διαδικασιών για τα νέα τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία θα σημάνει η σημερινή εσωκομματική
συγκέντρωση στελεχών.

O Στέλιος Κονταδάκης

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος κάλεσε για σήμερα το απόγευμα στο “Rex” όλα τα στελέχη της για να γίνει
από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη η παρουσίαση και η ανάλυση του νέου καταστατικού που θα διέπει τις οργανωτικές δομές της Ν.Δ. στην Περιφέρεια.

Εκτός από την ενημέρωση για το καταστατικό θα γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Μεσσηνία για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Αυτό θα περιλαμβάνει σίγουρα τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Λαμπρόπουλο – όπως αποκλειστικά παρουσίασε το MessiniaLIVE.gr κατά την διάρκεια του γεύματος στο Ελιτ της Υπαπαντής, όταν ο Πρόεδρος της ΝΔ – παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας είπε στον Γιάννη Λαμπρόπουλο “ισχύει ότι έχουμε πει: θα είσαι μέσα”.

Ακολουθεί ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει ο ιατρός Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο π.πρέσβης Χρήστος Παναγόπουλος, ο Διοικητής μονάδων υγείας Πέτρος Μπαλαούρας, η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου, ο ιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο π. βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Υπάρχουν επίσης και στελέχη από το μητρώο που θέλουν να κατέλθουν, ενώ από γυναίκες η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσσα Κυριακοπούλου θα ενσωματωθεί στο ψηφοδέλτιο κι επίσης αναμένονται και εκπλήξεις…

Δεξί χέρι του Κυριάκου

Ο εδώ κι ένα έτος γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, είναι στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.
Ο 52χρονος κ. Κονταδάκης βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2007, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση και αποτελεί έναν άνθρωπο ο πρόεδρος της ΝΔ εμπιστεύεται, καθώς του είχε αναθέσει την ευθύνη των οργανώσεων της ΝΔ στην κοινή τους γενέτειρα, την Κρήτη.

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Αρχίζουν οι προεκλογικές διαδικασίες
To Top