ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nικολάκου για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Ας σταματήσουν να περιφέρονται ως Άγιοι Βασίληδες”

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου με αφορμή την κοινή εξαγγελία απο τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα τρία νέα έργα στη Μεσσηνία ύψους 1.600.000 ευρώ που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ουσιαστικά “αδειάζει” τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας υποστηρίζοντας ότι τα έργα που χθες εξήγγειλαν μέσω κοινής ανακοίνωσής τους φέρουν την υπογραφή Τατούλη.

Η Ντίνα Νικολάκου κάνει λόγο για παραπληροφόρηση και στρέβλωση της πραγματικότητας και επισημαίνει ότι τα έργα αυτά εντάχθηκαν μετά από επιλογή και αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και φέρουν την υπογραφή Πέτρου Τατούλη. Απευθύνεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στους τρεις βουλευτές χαρακτηρίζοντάς τους ως Αγιο- Βασίληδες που περιφέρονται τάζοντας ψεύτικα δώρα στους πολίτες, δεν έχουν δουλέψει για αυτά, ούτε γνωρίζουν τη χρηματοδότησή τους, και ότι υποκρύπτονται ιδιοτελή πολιτικά οφέλη πίσω από την συγκεκριμένη εξαγγελία.

Αναλυτικά, η κα Νικολάκου αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Νικολάκου: «Να σταματήσουν οι Βουλευτές να τάζουν ψεύτικα “δώρα” στους πολίτες»

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η στρέβλωση της πραγματικότητας, σε σημείο που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Οι τρείς βουλευτές του Σύριζα στη Μεσσηνία στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για τρία νέα έργα τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 1,6 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν το Δήμο Οιχαλίας.

Είναι εντελώς απαράδεκτο να αποκρύπτουν σκοπίμως την αλήθεια για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους πολιτικά οφέλη.

Τα έργα αυτά εντάχθηκαν στο ΠΔΕ μετά από επιλογή και αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα τεχνικά δελτία φέρουν την υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας.
Τους ενημερώνουμε επίσης, αν και είμαστε βέβαιοι ότι το γνωρίζουν, ότι το 1,6 εκατ. ευρώ, όχι μόνο δεν αποτελεί επιπλέον ποσό χρηματοδότησης, αλλά προκειμένου τα έργα αυτά να ενταχθούν στο ΠΔΕ, με απόφαση του Περιφερειάρχη, μετά από αίτημα του Δημάρχου Οιχαλίας, μειώθηκαν άλλα έργα της Περιφέρειας.
Ας σταματήσουν λοιπόν το ψέμα τους στους πολίτες.

Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι δεν μπορούν να περιφέρονται ως «Άγιοι Βασίληδες» παρουσιάζοντας ως δώρα στους πολίτες την υποχρέωσή τους, ούτε να εμφανίζονται ως «πατερούληδες» έργων που ούτε τα έχουν δουλέψει, ούτε γνωρίζουν τη διαδικασία χρηματοδότησής τους»,

καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κα Νικολάκου.

Nικολάκου για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Ας σταματήσουν να περιφέρονται ως Άγιοι Βασίληδες”
To Top