ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nίκας: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μαζέψει ο κόσμος τις ελιές του”

Στο αγροτικό δίκτυο του Δήμου Καλαμάτας αναφέρθηκε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας λέγοντας πως ο Δήμος από την πλευρά του “θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μπορέσει ο κόσμος να πάει να μαζέψει τις ελιές του”.

Η συμβολή της Δημοτικής Αρχής θα αφορά σε μηχανήματα του Δήμου που θα βελτιώσουν την πρόσβαση στα κτήματα και γενικότερα την εικόνα των αγροτικών δρόμων “με χρήματα από τον Δημοτικό Προϋπολογισμό και με γρήγορες διαδικασίες”, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος.

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε και στην πρόταση που έγινε από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, Πάνο Σκουρλέτη και Αλέξη Χαρίτση αντίστοιχα, να προτείνουν οι δήμοι-που έχουν άμεση γνώση των προβλημάτων του αγροτικού τους οδικού δικτύου- μια ολοκληρωμένο πρόταση για το αγροτικό δίκτυο ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

“Θα καταθέσουμε την πρόταση- όπως έκαναν και στη Στερεά Ελλάδα- και θα περιμένουμε τη γρήγορη χρηματοδότησή της από τα Υπουργεία”, υπογράμμισε ο δήμαρχος Καλαμάτας.
“Έχουμε μεγάλες δυσκολίες για τα ορεινά μας χωριά. Μια μπόρα καταστρέφει ό,τι έχεις φτιάξει σε έναν αγροτικό δρόμο”, επεσήμανε με νόημα ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

To Top