ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μanager θα έχει το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας μέχρι τα Χριστούγεννα

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας για τις εξελίξεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Όπως δήλωσε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους “οι εξελίξεις είναι θετικές”, καθώς μέχρι τα Χριστούγεννα εκτιμάται ότι η Δημοτική Αρχή θα έχει υλοποιήσει και τη Μελέτη Βιωσιμότητας που έχει γίνει από την εταιρεία Planet, αλλά και την προκήρυξη ή ακόμα καλύτερα την πρόσληψη manager για το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

“ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ”

“Θα μπορούσαμε να το είχαμε παραλάβει και με τα προβλήματα (τεχνικής φύσεως) που είχε, αλλά αυτό δεν ήταν αποδεκτό από κανέναν”, δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας σχετικά με την καθυστέρηση παραλαβής του Μεγάρου Χορού.
“Η καθυστέρηση παράδοσης του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας ήταν για το Δημόσιο συμφέρον”, συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο MANAGER

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, ο μάνατζερ θα πρέπει να έχει οικονομικές γνώσεις, για να διοικήσει το Μέγαρο Χορού, αλλά και πολιτιστικές γνώσεις και δυνατότητα οργάνωσης εκδηλώσεων.
Αναμένεται λοιπόν το επόμενο διάστημα η προκήρυξη για τη θέση του μάνατζερ του Μεγάρου Χορού, όπου θα ξεκαθαρίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται για αυτή την ομολογουμένως πολυδιάστατη θέση ευθύνης.
Καθώς το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να συνδυάζει, τόσο την οικονομική διαχείριση και περαιτέρω ανάπτυξη με προοπτικές του Μεγάρου- που σημειωτέον πρέπει να ανοιχτεί επιτέλους στο κοινό της πόλης- όσο και να είναι γνώστης των πολιτιστικών δρώμενων και της άριστης διοργάνωσης αυτών, ώστε να δώσει “πνοή” στο κτήριο του Μεγάρου, υλοποιώντας τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε και πηγαίνοντας το και ένα βήμα πιο πέρα. Μετουσιώνοντάς το σε ένα πραγματικό Κέντρο Πολιτισμού ανοιχτό σε όλους.

Μαίρη Περδικέα

To Top