ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: Συνεχίζει τα νυχτερινά τετ α τετ με τους συνεργάτες του

ΙΣΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζει σχεδόν καθημερινά τις επαφές και τις συναντήσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με τους συνεργάτες του, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στο γραφείο του στο ιστορικό δημαρχείο.
Την προσεχή Πέμπτη έχει ανακοινωθεί ότι θα προβεί στις τοποθετήσεις νέων αντιδημάρχων και προέδρων στους δημοτικούς οργανισμούς και φορείς και αυτό έχει προκαλέσει μία έντονη κινητικότητα και μία σεναριολογία.

Είδαμε τον δήμαρχο Καλαμάτας σήμερα στις 23:15 το βράδυ να βγαίνει από το Δημαρχείο και να πηγαίνει στο “Κεντρικόν” απέναντι όπου τον περίμενε παρέα και τον ρωτήσαμε “τι σκοπεύει να κάνει την Πέμπτη”;
Όπως είναι φυσικό κι αναμενόμενο δεν ήθελε να δώσει καμία συγκεκριμένη απάντηση και είπε τον “χρησμό” που συνηθίζει να λεει “άλλοι θα μετακινηθούν και άλλοι θα μείνουν αμετακίνητοι” χαμογελώντας αποφεύγοντας στην ουσία να απαντήσει.

O Δήμαρχος συνάντησε σήμερα και την Παναγιώτα Ντίντα και την Αναστασία Μπελογιάννη στο γραφείο του

Σήμερα ήταν η σειρά να συναντήσει το τέταρτο γκρουπ των συνεργατών του και σε αυτό ήταν οι Αντιδήμαρχοι Σάκης Ηλιόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αδαμόπουλος, Παναγιώτα Ντίντα, η Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Αναστασία Μπελογιάννη και τελευταίος αργά το βράδυ ο Δημήτρης Πολίτης.
Στις δεκάλεπτες επαφές που έχει τετ α τετ συνηθίζει να ρωτά τον συνεργάτη του ποια θέση θέλει και που θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει καλύτερο έργο και ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του.
Απλά σημειώνει το χαρτί που είχε μοιράσει την προηγούμενη φορά με τις επιθυμίες.
Άρα σήμερα ο Δήμαρχος είδε ένα από τα πιο σημαντικά γκρουπ άμεσων συνεργατών του που βρίσκονται σε καίρια πόστα αυτή την ώρα.
Οι επαφές θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη με τους ελάχιστους εναπομείναντες που δεν έχει δει.
Την Τετάρτη θα “σβήσει και θα γράψει”, μοντάροντας το τελικό σχήμα και την Πέμπτη το αργότερο στο Δημοτικό Συμβούλιο ή νωρίτερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

“Ριζική ανανέωση και μεγάλος ανασχηματισμός”

Παρά την διφορούμενη δήλωση του δημάρχου, οι πληροφορίες του Messinialive κάνουν λόγο για σχεδόν ριζικό ανασχηματισμό, αφού θέλει να “ταρακουνήσει” τα πράγματα, να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους συνεργάτες του γιατί ίσως είναι και ο τελευταίος δικός του “ανασχηματισμός”…
Ο δήμαρχος θέλει να αξιοποιήσει και άλλους συνεργάτες του και ειδικά τα δυνατά στελέχη στην σταυροδοσία που ήταν εκτός θέσεων τον τελευταίο χρόνο (Μαρία Οικονομάκου, Παναγιώτης Γιαννόπουλος) και θέλει να παει ο συνδυασμός του στς κάλπες του Μαίου έχοντας φρεσκάδα και παραγωγικότητα.
Κι επιπλέον ίσως το σχήμα που θα προκύψει, θα “γεννήσει” και τον πιθανό διάδοχο που θα προκύψει αν ο Παναγιώτης Νίκας επιλέξει να μην κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ή αν κατέβει και για άλλους λόγους αναγκαστεί να αποχωρήσει μετά από μερικούς μήνες

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες επιλογές προσώπων στο τωρινό σχήμα “δεν του βγήκαν” και θέλει να αλλάξει το κλίμα και τις εντυπώσεις.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το δυσάρεστο καθήκον της αναπλήρωσης της θέσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του εκλιπόντος Παναγιώτη Καρατζέα…

Νίκας: Συνεχίζει τα νυχτερινά τετ α τετ με τους συνεργάτες του
To Top