ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ.Μητσέας: “Ο Φιλοζωϊκός ευθύνεται για τον τραυματισμό μου από τα αδέσποτα σκυλιά”

Τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας κατηγορεί ο Δημήτρης Μητσέας για την επίθεση που δέχτηκε από τρία αδέσποτα σκυλιά στην διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Νέδοντος, τα ξημερώματα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή του να και τραυματιστεί στο χέρι, στο πόδι και στο κεφάλι.

Ο ίδιος περιέγραψε στην κάμερα του Messinialive πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό το οποίο και του προκάλεσε κάταγμα στο αριστερό χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από κάποιον διερχόμενο γείτονα, που τον γλύτωσε ταυτόχρονα και από την επίθεση των σκυλιών.

Θεωρεί ότι τα γραφεία του φιλοζωικού που βρίσκονται στο σημείο αυτό, χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την στέγαση του συλλόγου, αλλά και για την φιλοξενία και την τροφή αδέσποτων, κάτι που προκαλεί την δημιουργία αγέλης και έχει προκαλέσει αναστάτωση στην γειτονιά.
Μάλιστα, όπως είπε, μαζεύουν υπογραφές γύρω στη γειτονιά για να φύγουν τα γραφεία από το συγκεκριμένο σημείο.

Επιπλέον άφησε να εννοηθεί ότι ο φιλοζωικός ομιλος ευθύνεται για την καταστροφή των 2 παγίδων για τα αδέσποτα που υπήρχαν στην περιοχή.
Ο κ. Μητσέας δηλώνει ότι έχει τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία και εγχείρησε σε δικηγόρο για να προβεί σε νομικές ενέργειες.

Με σημερινή ανάρτησή της στο facebook η κ.Κατερίνα Παπουτσόγλου – την οποία και αναφέρει στο video – απάντησε: ” Ο κος Δημήτρης Μητσεας σίγουρα δεν είναι γνώστης της Νομοθεσίας. Δεν γνωρίζει τι ισχύει και τι όχι. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του ΦΟΚ, ποιες του Δήμου. Τι ισχύει με την σύμβαση έργου με ιδιώτη που έχει υπογράψει ο Δήμος. Τι σημαίνει εθελοντής και ποιο το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικου”….

Δ.Μητσέας: “Ο Φιλοζωϊκός ευθύνεται για τον τραυματισμό μου από τα αδέσποτα σκυλιά”
To Top