ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Πολύ χλωμή φέτος η σύνδεση της Καλαμάτας με την Κρήτη”

“Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες” υποστήριξε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όταν τέθηκε το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής Καλαμάτας-Κρήτης. Όπως είπε, παρά την εξαγγελία Κουρουμπλή “βλέπω πολύ χλωμή φέτος τη σύνδεση της Καλαμάτας με την Κρήτη”.

Ο δήμαρχος εξήγησε πως είναι οικονομικά ασύμφορο για τον οποιοδήποτε επιχειρηματία, αλλά και για τον οποιοδήποτε πολίτη, όταν έχει ένα μόνο πλοίο μια φορά την εβδομάδα στη σύνδεση με την Κρήτη. “Ο άλλος προτιμά να πάει στην Αθήνα από τον αυτοκινητόδρομο. Πάει σε 2 ώρες στον Πειραιά και διαλέγει ό,τι μάρκα καραβιού θέλει”, δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας, “μην γυρίζουμε πίσω 20 χρόνια και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα…”

“ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ”

Σε ερώτηση του Δημήτρη Φαββατά, για το τι θα γίνει με τις 100.000 μετοχές της ΑΝΕΛ που έχει ο Δήμος Καλαμάτας, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι “αυτή είναι η κατάντια των εταιρειών λαϊκής βάσης. Διακατεχόμαστε από ιδεοληψίες, ότι με τις εταιρείες λαϊκής βάσης θα αναπτύξουμε τη χώρα. Νάτα τα αποτελέσματα!”

To Top