ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Καίγονται γρήγορα αυτοί που ανακοινώνουν εκτός εποχής υποψηφιότητες”

Στα σενάρια και την ονοματολογία που κυκλοφορεί για πρόσωπα που θα κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα στις περιφερειακές, απάντησε ο Παναγιώτης Νίκας: “Έχουμε πάρα πολύ καιρό μέχρι τις εκλογές. Είναι 15 μήνες;

“Συνιστώ ως παλιά σειρά σε αυτά τα πράγματα να μην βγαίνουν και ανακοινώνουν ονόματα ή προθέσεις. Καίγονται γρήγορα αυτοί που ανακοινώνουν εκτός εποχής υποψηφιότητες. Είναι πολύς ο καιρός”

“Με βεβαιότητα θα προηγηθούν οι εθνικές εκλογές-δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνουν-και θα ακολουθήσουν οι αυτοδιοικητικές. Όπου εμείς θα πρέπει να έχουμε μια συμπεριφορά ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει ελεύθερα και σωστά.

“Να μην τρέξουμε δηλαδή, εμείς που έχουμε την εξουσία και τα χρήματα να λειτουργήσουμε με έναν τρόπο που να φαλκιδεύσει τη διαδικασία των εκλογών. Αυτό που υπέστην εγώ δηλαδή”

Νίκας: “Και η ανάθεση μέσα στον νόμο είναι, αρκεί να μην την κάνεις στους φίλους σου”

Ξεκαθάρισε ότι συμπληρωματικές συμβάσεις και παρατάσεις θα υπογράφει μόνο εάν είναι αναγκαίο και αφού το εισηγηθούν οι Υπηρεσίες. “Αναθέσεις θα μου εισηγείται ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Εγώ δεν θα κάνω ποτέ του κεφαλιού μου να επιλέγω εργολάβους”.

Μ.Π.

To Top