ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Έχω πάνω από 40 εκατ. ευρώ “ξαπλωμένα”, δηλαδή το μισό ΠΔΕ, και κάποιοι μας κουνάνε και το δάχτυλο”

Στη δημοσιότητα έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας λίστα με έργα που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στη Μεσσηνία, αλλά όπως είπε ” είναι βαλτωμένα, για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν έγιναν και για κάποια από αυτά είμαστε στα δικαστήρια”.

Νίκας: “Βαλτωμένα τα χρήματα από τις εκπτώσεις, προσφυγές, δικαστήρια”

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε “άσχημη σύγκρουση” την διαμάχη και ένταση που υπήρξε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο, με τον πρώην περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, απευθύνοντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου  τα εξής “ρητορικά ερωτήματα”, όπως είπε: “Ξέρετε ποιος είχε το έργο Μηλέα-Παναγία Γιάτρισσα, έργο 3,5 εκατ.ευρώ, βαλτωμένο εδώ και 3 χρόνια; Ξέρουν οι Μανιάτες γιατί δεν έχει ξεκινήσει το συγκεκριμένο έργο που συνδέει Μάνη με τη Μεσσηνία και νότια Λακωνία; Ξέρουν οι Αλαγόνιοι γιατί εδώ και 3 χρόνια δεν έχει γίνει το έργο αποκατάστασης ζημιών του δρόμου της Αλαγονίας; Γιατί διαμαρτύρονται όλοι χωρίς να λένε την αλήθεια; Ποιος φταίει; Δίνω σήμερα τη λίστα έργων εκατομμυρίων ευρώ για τη Μεσσηνία, τα οποία δεν έγιναν για πολλούς και διαφόρους λόγους και για κάποια από αυτά και στη Μεσσηνία και σε άλλους νομούς είμαστε στα Δικαστηρια. “Όποιος θέλει να κάνει αντιπαράθεση να την κάνει με έγγραφα και αποδείξεις”, είπε χαρακτηριστικά.

“Εκπτώσεις, προσφυγές, δικαστήρια, ενασχόληση των υπηρεσιών. Και τα χρήματα βαλτωμένα. 8,5 εκατομμύρια ευρώ βαλτωμένα για τη Μεσσηνία…Έχω πάνω από 40 εκατ.ευρώ ξαπλωμένα, δηλαδή το μισό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Και σφυρίζουμε αδιάφορα, και κουνάμε και το δάχτυλο”

 

 

 

To Top