ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: Για τις μεσημεριανές συνεδριάσεις φταίει η εμμονή των Υπουργείων

Στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στις 2 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν λόγω εργασίας οι περισσότεροι σύμβουλοι, απάντησε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν είχε υπ΄όψει του να γίνει εμβόλιμη συνεδρίαση, αλλά “ύλη της ημερήσιας διάταξης έχει διπλασιαστεί λόγω “της εμμονής των Υπουργείων να συζητάμε δύο φορές κάποια θέματα που έπρεπε να λύνονται σε υπηρεσιακό επίπεδο και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τις μεσημεριανές συνεδριάσεις λοιπόν σύμφωνα με τον δήμαρχο ευθύνεται η “εμμονή των Υπουργείων” για ζητήματα που προκύπτουν και για τα οποία πρέπει να αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Απέκλεισε κατηγορηματικά τις αιχμές της αντιπολίτευσης ότι οι συνεδριάσεις γίνονται μεσημέρι “γιατί ο δήμαρχος δεν θέλει να παραβρίσκεται η αντιπολίτευση” δηλώνοντας “Μην μας λέτε δεν θέλουμε την αντιπολίτευση, ότι την αγνοούμε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε μέσα σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης”..

To Top