ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα για το πολιτικό μου μέλλον”

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΝΙΚΑΣ:”ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

Αιχμηρός ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας αναφορικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και την αναδημοσίευσή τους απο σημερινή τοπική Εφημερίδα που τον φέρουν σε αντιπαλότητα με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019(!).

Ο δήμαρχος Καλαμάτας διαψεύδει ευθέως τα δημοσιεύματα αυτά, τα χαρακτηρίζει “εκτός πραγματικότητας” και ότι “δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της πόλης και του Δήμου», αφήνοντας να εννοηθεί ότι υποκρύπτουν άλλου είδους συμφέροντα και επιδιώξεις.

Μάλιστα ο δήμαρχος επισημαίνει ότι αποκλειστικός στόχος του είναι η επίλυση των προβλημάτων και το μέλλον της πόλης της Καλαμάτας, ενώ δηλώνει πως απαιτείται συνεργασία με τον περιφερειάρχη και την κυβέρνηση για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.
Ο Νίκας “αδειάζει” με τη δήλωσή του αυτή τις εν λόγω εφημερίδες και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τη συνεργασία που έχει τόσο με την Περιφερειακή Αρχή όσο και με την Κυβέρνηση.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας αναφέρει:
“Σχετικά με δημοσιεύματα περί του «πολιτικού του μέλλοντος» ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:
Το πολιτικό ενδιαφέρον μου στοχεύει αποκλειστικά στην επίλυση των προβλημάτων και το μέλλον της Καλαμάτας. Τα παραπάνω υπηρετούνται, μεταξύ άλλων, με τη δημιουργική συνεργασία με τον περιφερειάρχη και γενικά την περιφερειακή αρχή αλλά και με την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά στελέχη.

Επομένως, τα διάφορα δημοσιεύματα για δήθεν διεκδίκηση αξιωμάτων από το Δήμαρχο Καλαμάτας είναι εκτός πραγματικότητας και δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της πόλης και του Δήμου».

Νίκας: “Εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα για το πολιτικό μου μέλλον”
To Top