ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: Έχω εμπειρία επίλυσης προβλημάτων κι αγωνιστική διάθεση

H ανάρτηση του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Την πρώτη του δημόσια ανάρτηση έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας – που στο τέλος, στην υπογραφή δεν το αναφέρει για άγνωστο λόγο, αφού με αυτή την ιδιότητα θα διεξάγει τον προεκλογικό αγώνα – συστήνοντας τον εαυτό του και τονίζοντας την προσωπική φροντίδα που θα δείξει σε θέματα “παραμελημένα” και τον χαρακτήρα που θα έχει ο προεκλογικός αγώνας του.

“Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να ηγηθώ του φιλελεύθερου ψηφοδελτίου, στις προσεχείς εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση του χρέους μου απέναντι στο λαό και τον τόπο μας, απευθύνομαι σ’ όλους τους Πελοποννησίους και τους διαβεβαιώνω ότι θα αναλώσω τις δυνάμεις μου για την προκοπή και την ανάπτυξη όλων των περιοχών της Πελοποννήσου και, ιδιαίτερα, των πιο λησμονημένων και των πιο αδικημένων.
Είμαι γνήσια αυτοδιοικητικός, με τρεις θητείες στην αιρετή Νομαρχία, ως Αντινομάρχης, τρεις θητείες ως Δήμαρχος Καλαμάτας, μια θητεία ως Πρόεδρος των Δήμων της Μεσσηνίας (ΤΕΔΚ) και άλλη μια ως Πρόεδρος των Δήμων της Πελοποννήσου (ΠΕΔ). Έχω, επομένως, βαθιά γνώση των προβλημάτων μας και την εμπειρία επίλυσής τους, με αγωνιστική διάθεση και, συγχρόνως, πνεύμα και συμπεριφορά διαλόγου, συνεννόησης, αλληλοκατανόησης, ηπιότητας και αλληλοσεβασμού.
Η δική μας Πελοπόννησος, η πιο ιστορική, η πιο όμορφη και με τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα περιοχή της πατρίδος μας, αξίζει και δικαιούται να βρίσκεται στην πρωτοπορία κάθε δραστηριότητας: στη γεωργία, την κτηνοτροφία, τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις υποδομές, την εκπαίδευση, την προστασία και την ανάδειξη της πατρογονικής μας κληρονομιάς, την πρόνοια και την αλληλεγγύη στη φτώχεια και τη δυστυχία, που περισσεύουν στις μέρες μας.

Αγαπητοί μου Πελοποννήσιοι,
Καλόν αγώνα και με τη νίκη!
Παναγιώτης Ε. Νίκας
Υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Νίκας: Έχω εμπειρία επίλυσης προβλημάτων κι αγωνιστική διάθεση
To Top