Επιχειρείν

Nέο κατάστημα VICKO στην Καλαμάτα!

Σε άκρως εορταστικό κλίμα η VICKO υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με το νέο της κατάστημα στην Καλαμάτα!

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στην οδό Νικηταρά & Αναγνωσταρά 26 το VICKO Καλαμάτας άνοιξε και μας υποδέχτηκε με ένα μοναδικό πάρτυ και ένα δώρο έκπληξη! Το καταναλωτικό κοινό της πόλης έδειξε μεγάλη ανταπόκριση κι επισκέφτηκε το κατάστημα με την μεγάλη ποικιλία προιόντων.
Η Βίκο δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση ειδών οικιακής χρήσης και των ειδών δώρου και διακόσμησης. Ξεκίνησε την πορεία της το 1978 και σήμερα σχεδιάζει και τυποποιεί τα είδη της, με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού.

Η Βίκο προσφέρει τα προϊόντα της στους καταναλωτές της ελληνικής και βαλκανικής αγοράς σε πάνω από 160 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, Σκόπια, Σερβία, Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο κ.α.

Το δίκτυο καταστημάτων – σημείων πώλησης προιόντων της Βίκο απαριθμεί 60 καταστήματα και περίπου 100 σημεία πώλησης επιλεγμένων συνεργαζόμενων καταστημάτων στην Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Αττική (Αθήνα, Πειραίας κλπ), Πελοπόνησσος, Κρήτη, Νησιά Κυκλάδων κλπ.

Στα καταστήματα της και στο φυλλάδιο προσφορών θα βρείτε προσφορές για, είδη κουζίνας, είδη μπάνιου, ηλεκτρικά – ηλεκτρικές συσκευές, είδη οργάνωσης, έπιπλα, διακοσμητικά, λευκά είδη, προϊόντα οικιακής χρήσης, είδη δώρων και διακόσμησης.

Από είδη κουζίνας θα βρείτε προσφορές για κατσαρολικά, μπουκάλια, ποτήρια, φλυτζάνια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα, εργαλεία κουζίνα, επιτραπέζια είδη, γάντια, φόρμες, ζυγαριές κουζίνας, γάστρες και ταψιά, είδη σερβιρίσματος.

Για το μπάνιο θα βρείτε ραφιέρες, ζυγαριές μπάνιου και είδη οργάνωσης μπάνιου. Από ηλεκτρικά είδη θα βρείτε συσκευές κουζίνας, λαμπτήρες, συσκευές περιποίησης και καθαριότητας, μπαταρίες, ανεμιστήρες, θερμαντικά κ.ά

Προσφορές σε είδη οργάνωσης για, απλώστρες, συρταριέρες, καρότσια, είδη σιδερώματος, κρεμάστες, θήκες, είδη ταξιδίου, ομπρέλες, είδη καθαρισμού και κήπου, καλάθια.

Από διακοσμητικά είδη προσφορές για κάδρα, καθρέπτες, ρολόγια, κηροπήγια, φανάρια, επιτραπέζια διακοσμητικά, είδη γάμου, εικόνες, φωτιστικά, μπιζουτιέρες, κούκλες, μπιμπελό και είδη προβολής.

Τέλος στα λευκά είδη θα βρείτε προσφορές για καρέ – τραβέρσες, μαξιλάρια, πετσέτες κουζίνας και μπάνιου, χαλιά και πατάκια.

Στο MessiniaLiv.gr μίλησε ο υπεύθυνος του καταστήματος Αντώνης Παπαδάκης.

info

http://www.vicko.gr/el/welcome

To Top