Αθλητισμός

Nέο γήπεδο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 13 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

Νέο γήπεδο εξασφαλίζει ο Απόλλωνας Καλαμάτας, στο Ασπρόχωμα σε μια έκταση 13 στρεμμάτων. Όπως ανακοινώθηκε απο τον Δήμο Καλαμάτας ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, από πλευράς Δήμου, υπέγραψαν σύμβαση χρησιδανείου, για την κατασκευή γηπέδου στο Ασπρόχωμα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως έδρα του ποδοσφαιρικού σωματείου «Απόλλων Καλαμάτας».

ETOIMO ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με το χρησιδάνειο αυτό, η Εκκλησία της Ελλάδος παραχωρεί στο Δήμο Καλαμάτας κατά χρήση, χωρίς αντάλλαγμα, εκκλησιαστική έκταση επιφάνειας 13.030 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στη θέση Λαγκάδα, εντός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Ασπροχώματος του Δήμου Καλαμάτας.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 50 χρόνια και το παραχωρούμενο κατά χρήση ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί, προκειμένου εντός αυτού να κατασκευασθούν γήπεδο ποδοσφαίρου και πρόσθετες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η κατασκευή του γηπέδου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός πενταετίας και κάθε δαπάνη θα βαρύνει το Δήμο Καλαμάτας.
Το γήπεδο αυτό δύναται να χρησιμοποιείται και από άλλους αθλητικούς συλλόγους, χωρίς όμως να παρακωλύεται η δραστηριότητα του «Απόλλωνα Καλαμάτας».

Nέο γήπεδο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας
To Top