ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις απο το ΚΕΠΕΠΨΥ κατά των ναρκωτικών

Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Καλαμάτα, Πύλο, Φιλιατρά έχει οργανώσει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που είναι η 26η Ιουνίου.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών από επέτειος να γίνει καθημερινότητα, γιατί το πρόβλημα γίνεται συνεχώς και μεγαλύτερο.

Η πρώτη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί θα γίνει την Δευτέρα 26, Ιουνίου στις οχτώ το βράδυ στο ανοικτό γήπεδο του ξενοδοχείου Elite, όπου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ εφήβων με τις ομάδες Καλαμάτα BC, Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης και τον Δίωνα Κυπαρισσίας.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 7.30 στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση με θέμα “Το βέλος που δεν πληγώνει”, με δωρεάν είσοδο, από την θεατρική ομάδα “Χιλιοδέντρι”.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Μια παράσταση γεμάτη χιούμορ, μουσική και χορό, που μιλάει για την αξία της φιλίας και υμνεί το πιο ακίνδυνο και ταυτόχρονα το πιο ισχυρό “όπλο” την Αγάπη!
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 8.30 θα γίνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Πύλου με μουσική από το Ωδείο της Πύλου, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την 21η Ιουλίου στις 7.30 στα Φιλιατρά όπου θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική παράσταση.

To Top