ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 40χρονος που έπεσε από τους Κυλινδρόμυλους στο Λιμάνι Καλαμάτας

Τραγικό τέλος είχε ένας 40χρονος που λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το δεύτερο όροφο των Μύλων στο Λιμάνι της Καλαμάτας.

Στο εσωτερικό αίθριο των παλιών εγκαταστάσεων βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 40χρονος, που είναι ο δεύτερος θάνατος τα τελευταία χρόνια.

Ο άτυχος 40χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς έπεσε από αυτό το ύψος στο οδόστρωμα. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Το σημείο αποκλείσθηκε από την αστυνομία, καθώς είναι πολυσύχναστο λόγω του παρακείμενου πολυκαταστήματος παιδικών παιχνιδιών. Επίσης μπήκε και νέα περίφραξη , ώστε κανείς να μην μπορεί να εισχωρεί στο εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Κάτοικοι της περιοχής, δήλωσαν στο Messinaive: “Είχαν καιρό να εμφανιστούν διάφορα περιθωριακά άτομα και κυρίως τοξικομανείς στο σημείο. Όμως είδαμε πάλι κίνηση τον τελευταίο μήνα. Δυστυχώς βλέπουμε πολλά εδώ στην περιοχή και κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να βάλουν μέσα στο περιφραγμένο και ανήλικα παιδιά και μας ανησυχεί πολύ αυτό”…

Νεκρός 40χρονος που έπεσε από τους Κυλινδρόμυλους στο Λιμάνι Καλαμάτας
To Top