ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα παράταση για την αποπεράτωση του Μεγάρου Χορού

Ύστερα από μακρά συζήτηση κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας το βράδυ της Πέμπτης, αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση 40 ημερών στον εργολάβο για την αποπεράτωση του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας, η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από τη διαπίστωση ότι ο εργολάβος εργάζεται συστηματικά και προσπαθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών. Είναι γνωστό ότι η ποιότητα κατασκευής του έργου θα πιστοποιηθεί από το γερμανικό οργανισμό TüV Süd.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρόκειται για έργο με ιδιαιτερότητες, με τεχνικές δυσκολίες και με διαπιστωμένη συνεχή προσπάθεια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών να το παρακολουθήσει και να το οδηγήσει στην ολοκλήρωσή του. Η προσπάθεια των τεχνικών του Δήμου φαίνεται από το γεγονός ότι είναι διασφαλισμένα τα αναγκαία χρήματα για το έργο, ώστε αυτό να ολοκληρωθεί σωστά και χωρίς παραπέρα επιβάρυνση του Δήμου ή του Δημοσίου.
Σε κάθε περίπτωση, οι ενέργειες του Δήμου είναι εγκεκριμένες από το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων και σε γνώση της Κεντρικής και Περιφερειακής Διαχειριστικής Αρχής. Με την αποπεράτωση του έργου θα προκηρυχθεί θέση καλλιτεχνικού διευθυντή – manager του Μεγάρου Xορού, κατά τις προτάσεις της Planet.

Νέα παράταση για την αποπεράτωση του Μεγάρου Χορού
To Top