ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξυγκώρος: “Δεν μηδενίζουμε τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις- Είμαστε εδώ για να χτίσουμε”

Β.ΞΥΓΚΩΡΟΣ: “ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ – ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΟ”

Το δικό του στρατηγικό σχέδιο και όραμα παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στους δημοσιογράφους στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, επικεφαλής του συνδυασμού “Μεσσηνία-Καινοτομία” δηλώνοντας έτσι και επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Επιμελητηρίου.
Ο κ. Ξυγκώρος παρουσίασε αναλυτικά το στρατηγικό σχέδιο του συνδυασμού του, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο “βασίζεται σε αναπτυξιακές κατευθύνσεις και ανάγκες, ικανό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των επιχειρηματιών και να δημιουργήσει συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης της Μεσσηνίας”.

“Τουρισμός και πρωτογενής τομέας είναι η αιχμή του δόρατος” δήλωσε ο Βαγγέλης Ξυγκώρος και “αυτούς τους τομείς θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε”.
Ερωτηθείς για τους υποψηφίους του συνδυασμού του δήλωσε ότι δεν μπορεί ακόμα να κάνει ανακοινώσεις ονομάτων, “καθώς δεν έχουμε κλείσει ακόμα τις ομάδες μας”, ενώ δήλωσε ότι στον Συνδυασμό “Μεσσηνία-Καινοτομία” υπάρχουν νέοι επιχειρηματίες αλλά και μεγαλύτεροι, και “μέσα στον μήνα παλιοί επιμελητηριακοί εκλεγμένοι ή μη οι οποίοι θα διαβάσουν το στρατηγικό μας πλάνο ελπίζουμε να θέλουν να μας στηρίξουν, και οι οποίοι είναι καλοδεχούμενοι, γιατί η εμπειρία τους και το όραμα που είχανε το χρειαζόμαστε και εμείς για να προχωρήσουμε μπροστά”.

“Δεν μηδενίζουμε τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις. Είμαστε εδώ για να χτίσουμε περαιτέρω πράγματα” επεσήμανε με έμφαση, έχουνε γίνει πολλά θετικά πράγματα, κάποια άλλα όχι στον βαθμό που θα έπρεπε…Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε ούτε ερχόμαστε ως συνέχεια, έχουμε δικό μας πλάνο, και θα προσπαθήσουμε αν πάρουμε την εντολή να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά το Επιμελητήριο. Να βάλουμε τις δικές μας δύο τρεις πινελιές και να πάμε ένα βήμα μπροστά τη Μεσσηνία”.

Δείτε στο MessiniaLIVE ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του συνδυασμού “Μεσσηνία-Καινοτομία”, Βαγγέλη Ξυγκώρου.

To Top