ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Πολύπλευρη αξιοποίηση του τέως Λιμενάρχη Π. Μποτίνη

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΤΕΩΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Παναγιώτης Μποτίνης

Eπίσημη μορφή πήρε η προσέγγιση που υπήρχε από την Νέα Δημοκρατία προς τον τέως Κεντρικό Λιμενάρχη Καλαμάτας Παναγιώτη Μποτίνη, δυο μήνες μετά την αποστρατεία του, προκειμένου να αξιοποιηθεί από το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης καριέρας.
Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της ανανέωσης του κόμματος με την σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αξιοποίησει τους ικανούς κι όχι τους αρεστούς…

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, τα αρμόδια κομματικά όργανα της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ. αποφάσισαν την τοποθέτηση του στον Τομέα Ναυτιλίας.
Ειδικότερα ανάθεσαν στον κ.Μποτίνη – όχι έναν όπως γίνεται συνήθως – αλλά τρεις τομείς ευθύνης:

Θα είναι υπεύθυνος για το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό Σώμα, υπεύθυνος για την Ναυτική εργασία και την Ναυτική εκπαίδευση και τρίτον για τα λιμάνια και την λιμενική πολιτική.

Επειδή το Λιμενικό Σώμα έχει μετεξελιχθεί σε ένα Σώμα με πολύπλευρες δραστηριότητες και καθήκοντα και η αποστολή του αγγίζει και αφορά όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, το Ναυτιλιακό περιβάλλον εξελίσσεται συνεχώς.
Έτσι, αξιολογήθηκε θετικά και επαρκώς η δράση και οι γνώσεις του Πλοίαρχου Μποτίνη, με σοβαρά και αξιοκρατικά κριτήρια και κρίθηκε ικανός να αναλάβει τα πόστα αυτά που έχουν αυξημένες απαιτήσεις.

Αναμνηστική φωτογραφία του Παν. Μποτίνη στη γνωριμία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον νέο Λιμενάρχη.

ΝΔ: Πολύπλευρη αξιοποίηση του τέως Λιμενάρχη Π. Μποτίνη
To Top