Αθλητισμός

ΝΑΣΚ Αίολος: Όλα έτοιμα για το 23ο Ιστιοπλοϊκό τριήμερο Καλαμάτα-Κορώνη-Φοινικούντα στη μνήμη Γ.Καρέλια

10 ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ 80 ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όλα είναι έτοιμα για το 23ο Ιστιοπλοϊκό τριήμερο Καλαμάτα – Κορώνη – Φοινικούντα που διοργανώνει ο ΝΑΣΚ Αίολος στη μνήμη του Γεωργίου Καρέλια, ο οποίος υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής του Συλλόγου, ενώ συνεχίζει διαχρονικά την στήριξη αυτή η οικογένεια Καρέλια.
10 σκάφη με 80 ενήλικες ιστιοπλόους θα λάβουν μέρος στον τριήμερο αγώνα, ξεκινώντας το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 13:00 από τη Μαρίνα της Καλαμάτας, την Κυριακή 12/6 οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την Κορώνη στις 12:00 και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, από την Φοινικούντα προς την Καλαμάτα, διαδρομή 30 ναυτικών μιλίων, όπου θα γίνει κι ο τερματισμός.

Για τον αγώνα παραχώρησαν σήμερα το πρωί στο φιλόξενο ξύλινο σκάφος ALBATROS II συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής, μαζί με τους υποστηρικτές του αγώνα, τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, τον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας Σαράντο Μαρινάκη και τον Γεν.Γραμματέα του ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΥ Παπασαραντόπουλο Θεόδωρο και τον υπεύθυνο των αγώνων Δημήτρη Παπασταθόπουλο.
Σημαντική είναι επίσης η στήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης, των Σούπερ Μάρκετ Σιψάς και του Συλλόγου Επαγγελματιών Φοινικούντας που είναι μόνιμα αρωγοί του ναυταθλητισμού.

To Top