Αθλητισμός

Ευκλής Cycling Team: Συμμετοχές σε Δελφούς, Ιωάννινα

Την περασμένη Κυριακή (5/6ου) τρεις αθλητές της ομάδας Ευκλής Cycling Team βρέθηκαν στη Φωκίδα, για να πάρουν μέρος σε έναν απ’ τους μεγαλύτερους αγώνες αντοχής στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), στον αγώνα των 133 χλμ. με την επωνυμία “Granfondo ΔΕΛΦΟΙ (Omphalios)”.

Με εκκίνηση και τερματισμό στους Δελφούς και την θερμοκρασία να φτάνει τους 40C, με υψομετρικά 2000 μ. και στις κατηφόρες τα ποδήλατα να πιάνουν 80+ χλμ/ώρα, κατάφερε ο Φίλιππος Λυριντζής σε 3 ώρες και 10 λεπτά, να κατακτήσει τη 1η θέση στο ηλικιακό group 35 – 39 ετών.

Οι συναθλητές του στη κατηγορία των 40 – 44 ετών είχαν εξαιρετική επίδοση, δεδομένων των συνθηκών, ο Γιώργος Πολυπαθέλλης ήταν 6ος με χρόνο 3:30:44, ενώ ο Μπάμπης Γκουλούσης τερμάτισε 11ος με χρόνο 3:46:52.

6η θέση ο Γκότσης στην Γενική κατάταξη στους Masters

Ο ποδηλάτης Ανδρέας Γκότσης του “Ευκλή” έλαβε μέρος στο TOUR OF IOANNINA – ANILIO ADVENTURE PARK, ένα πλήρες αγωνιστικό 3ήμερο που οργάνωσε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ιωαννίνων, αγωνιζόμενος στο 1ο και 3ο ετάπ, ατομική χρονομέτρηση και αντοχή αντίστοιχα.
Την Παρασκευή 3/6ου στο TT σε μια διαδρομή 19,5 χλμ. οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με μόνο τους αντίπαλο τον χρόνο με τον Ανδρέα, να λαμβάνει την 6η θέση σε μια γενική κατάταξη για όλους τους Masters!
Την Κυριακή 5/6ου ο Γύρος έκλεισε με την απαιτητική ανάβαση Ανηλίου, μια διαδρομή 98 χλμ. και 2000 θετικών υψομετρικών.
Εδώ ο Γκότσης κατετάγη 5ος στην κοινή κατηγορία των Master Γ΄ και Δ΄ με χρόνο 3:36:20.

 

Ευκλής Cycling Team: Συμμετοχές σε Δελφούς, Ιωάννινα

Δημοφιλέστερα

To Top