ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η NARTURA έγινε 4 ετών και συνεχίζει!

“Τέσσερα χρόνια… σαν το ποτάμι… σαν τη θάλασσα… σαν το αεράκι… σαν τη μουσική… σαν τα βουνά… σαν τα δέντρα… σαν τα λουλούδια… σαν τα χρώματα… σαν τις εικόνες… σαν το γέλιο… σαν τη χαρά… σαν χθες!!!… Και συνεχίζουμε -χωρίς “σαν”- στο σήμερα, ΜΑΖΙ, για το αύριό μας!!!
Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα στο πλευρό μας!
Με το καλό να ανταμώνουμε σε συνθήκες γνώριμες… παλιοκαιρινές!
Υ.Γ. Σε λίγες ώρες από τώρα η ιστοσελίδα μας nartura.gr θα ανοιχθεί στο κοινό. Περιέχει βασικές πληροφορίες, προς το παρόν, αλλά θα εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο. Σύντομα, θα ακολουθήσουν ακόμα πιο υπέροχα νέα μας!!!”

Λίγα λόγια για το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και τη Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”

ο Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση, με τον διακριτικό τίτλο «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την εικαστικό Βασιλική Κατέρη. Απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν την Τέχνη και τη Φύση, με τον καθέναν από αυτούς να κάνει ιδιαίτερες, προσωπικές προσεγγίσεις, επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή μέσα από αυτή τη συνάρτηση. Κοινός παρονομαστής όλων των δράσεων είναι η καινοτομία, η ποιότητα και ο σεβασμός σε όσα πρεσβεύει. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του είναι η ευαισθητοποίηση μέσω της τέχνης για μια αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με τη φύση. Στόχος του η ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της τέχνης του σήμερα και του αύριο, σε όλα τα επίπεδα. Κοινό όραμα, να αποτελέσει ο πολιτισμός τη βάση για μια αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, μέσα από μια αρμονική και συνδυασμένη δράση με την ντόπια επιχειρηματικότητα και τους φορείς του κράτους.

Η NARTURA έγινε 4 ετών και συνεχίζει!
To Top