Επί Σκηνής

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους “To αηδόνι του αυτοκράτορα» στο Πάρκο του ΟΣΕ

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Κατάμεστη από παιδιά η πλατεία ευκαλύπτων στο Πάρκο 

Το «Αηδόνι του αυτοκράτορα» μάγεψε τους μικρούς συμμετέχοντες στο 2ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε.Φάρις.
To βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουλίου, στην πλατεία Ευκαλύπτων στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, που γέμισε από κόσμο, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδικό υπαίθριο σινεμά, με τίτλο: «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα» από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας/Filmhouse.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 15 χρόνια προσφοράς των Κέντρων Στήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, που στηρίζουν ανελλιπώς ευάλωτες οικογένειες στην πόλη.

Για τον σκοπό αυτό υπήρχε και ειδικός κουμπαράς ενίσχυσης του έργου των δομών της πόλης.

Η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ στις 3 Νοεμβρίου 2019 και παραχωρήθηκε στην πόλη μας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής αποστολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το “αηδόνι του αυτοκράτορα” παρακολούθησαν και τα δίδυμα του Δημάρχου Καλαμάτας-Στη φωτογραφία του MessiniaLive ο δήμαρχος με την μικρή του κόρη

Την εκδήλωση προλόγησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η Αλέκα Κανελλοπούλου από τα παιδικά χωριά SOS και οι νόμιμοι εκπρόσωποι Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας Αναστασία Λιόκουρα και Βασίλης Παπαευσταθίου. Μετά τους χαιρετισμούς, η κ.Κανελλοπούλου δώρισε στον Δήμαρχο και στη Λέσχη από μια ζωγραφιά που έφτιαξαν παιδιά από το Κέντρο στήριξης.

 

To Top