Επί Σκηνής

“ΝΑΡΤΟΥΡΑ”: Θεατρική διαδρομή από τη Μάνη στο ΔΗΠΕΘΕΚ για τον Φιάκα

Μια ακόμη υπέροχη δράση ΝΑΡΤΟΥΡΑ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία

Με μια όμορφη παρέα που ξεκίνησε από τη Δυτική Μάνη (Ρίγκλια, Άγιος Νικόλαος, Στούπα, Νεοχώρι, Εξωχώρι, Καρδαμύλη, Κάμπος) με σκοπό να δει θέατρο, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη και Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”, μοιράστηκν όμορφες στιγμές, γεμάτες κέφι και γνώση. Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος Βασιλική Κατέρη, η Γραμματέας του Σωματείου Μαρία Θεοδωρακέα, είχαν αναλάβει τον συντονισμό της δράσης. Στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής, εκπρόσωπος και συντονίστρια κατά την αναμονή του πούλμαν, ήταν το Μέλος του Δ.Σ. ΝΑΡΤΟΥΡΑ και Έφορος Τμήματος Φωτογραφίας, Άννα Ραπτέα.

Οι επιβαίνοντες κατά τη διάρκεια του δρομολογίου τους προς Καλαμάτα, υπήρξε ενημέρωση για το τι πρόκειται να δούνε σχετικά με τον συγγραφέα του έργου Δ. Κ. Μισιτζή, τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που γράφτηκε το έργο το 1870, για τη φιλοσοφία και τους σκοπούς του Πολιτιστικού Σωματείου, για τις αμέσως επόμενες δράσεις του, ανταλλάξανε απόψεις, γελάσανε… το χαρήκανε!

Πλήρως λοιπόν ενημερωμένοι και με την καλή διάθεση στο ζενίθ, συναντήσανε και τα υπόλοιπα άτομα που τους περιμένανε στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας.

Συνολικά, παρακολουθήσανε την παράσταση 63 άτομα ΝΑΡΤΟΥΡΑ.

Το σχόλιο της Δέσποινας Καπιτσίνου, μαθήτριας στη β’ Λυκείου Καρδαμύλης, που άφησε στην ενότητα “Κριτικές” στη σελίδα nARTura του FB, τα λέει όλα:
“Σας ευχαριστώ πολύ για την χθεσινή βραδιά ήταν απίστευτη η παράσταση πολλά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και την συνεργασία… όλα ήταν τέλεια ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζετε ήταν πραγματικα μια πολύ ωραία εμπειρία και η πρώτη φορά που είδα θέατρο ♡♡♡”

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικό Σωματείου “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στη δράση του, και κυρίως για τη συνέπειά τους στο ραντεβού τους κατά την επιβίβαση από και προς τη Μάνη!
Τους ευχαριστεί επίσης, για την άψογη στάση τους και το σεβασμό τους -από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο- κατά τη διάρκεια της παράστασης και που αποτέλεσαν υποδειγματικούς θεατές θεάτρου, έτσι όπως ακριβώς θα πρέπει και είναι αυτονόητο να είναι τέτοιου είδους θεατές… χωρίς κινητά, τσιπς, γαριδάκια, συνομιλίες, κ.λ.π.!!!”

“ΝΑΡΤΟΥΡΑ”: Θεατρική διαδρομή από τη Μάνη στο ΔΗΠΕΘΕΚ για τον Φιάκα
To Top