Επί Σκηνής

“Μαρία Πενταγιώτισσα”: Συνεχίζεται η επιτυχία στο Πνευματικό

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ

Την παράσταση ου ανεβάζει από τις 13 Ιανουαρίου το Θεατρικό Σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, την «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ [Χρύσανθου (Μέντη) Μποσταντζόγλου], απλά δεν την χάνεις με τίποτα!
Στις μέρες μας δεν είναι και πολλά αυτά που μας κάνουν να γελάμε αλλά αυτό που γίνεται κάθε βράδυ – εκτός από Δευτέρα και Τρίτη – στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ικανοποιεί όλα τα γούστα και γελάς από την αρχή μέχρι το τέλος!
Πρόκειται για το ανέβασμα ενός από τα πιο σπαρταριστά και αστεία έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, γραμμένο στον προσφιλή τού Μποστ 15σύλαβο, βασισμένο σε ένα από τα πολύ γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας, που στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά.
Θα παίζεται μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.

Το MessiniaLive.gr βρέθηκε στα καμαρίνια και κατέγραψε το κέφι των ηθοποιών και το κάλεσμά τους στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης να παει στο Πνευματικό και να γελάσει!

Οι συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Σκηνικά: Κώστας Δούσης
Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης, Βούλα Σαρδέλη
Χορογραφίες: Μαρία Μπαλάσκα
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Μαρία Μπαλάσκα, Ελένη Πετρουλέα

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):
Δημήτρης Καούρης, Νίκος Καπόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Αλεξάνδρα Λυμπεροπούλου, Χρύσα Νίκου, Ρούλα Μέντη, Μαρία Μπαλάσκα, Έφη Μπετιχαβά, Ελένη Πετρουλέα, Λευτέρης Πουλέτης, Έλενα Σκουλαρίκου, Γωγώ Χρανιώτη, Γιάννης Χρηστέας.

Οι παραστάσεις δίνονται καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης στις 9.15 μ.μ., ενώ το Σάββατο και την Κυριακή στις 8 μ.μ.
Στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο 10€ και μειωμένο 8€ για μαθητές, φοιτητές, ΑΜΕΑ, άνεργους κ.ά.

Τέλος, προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά 6μ.μ. με 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες 10π.μ. με 2μ.μ. με το 6908 252187.

To Top