Chef Stories

Μπρεζέ: Σύγχρονο μαγειρείο δια χειρός Αλέξανδρου Παπαδάκη

ΜΕ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΠΡΕΖΕ ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Με νέα διεύθυνση και νέα πρόσωπα στην κουζίνα του, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες το Σύγχρονο Μαγειρείο ΜΠΡΕΖΕ στη Νέδοντος 66!

Η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του Γιώργου Μαθιόπουλου και του Αλέξανδρου Παπαδάκη και από τις 15 Οκτωβρίου το ανανεωμένο Σύγχρονο Μαγειρείο Μπρεζέ, δημιουργεί καθημερινά το νέο μενού, που επιμελήθηκε ο δημιουργικός σεφ Αλέξανδρος Παπαδάκης, ο οποίος με την εκτενή εμπειρία του και τη βοήθεια της ομάδας του, θα καθοδηγεί την επιμέλεια της κουζίνας του ΜΠΡΕΖΕ.

Τα πιάτα περιλαμβάνουν φρέσκα υλικά από τοπικούς παραγωγούς και είναι διαθέσιμα σε ασυναγώνιστες τιμές και με γλυκό κέρασμα!

Μπορείτε να επισκεφθείτε το ΜΠΡΕΖΕ ή να καλέστε στο 📞 27210 90001 για να κάνετε την παραγγελία σας. Επίσης το ΜΠΡΕΖΕ  έρχεται κοντά σας και μέσω E-food!

Μπρεζέ: Σύγχρονο μαγειρείο δια χειρός Αλέξανδρου Παπαδάκη

Δημοφιλέστερα

To Top