Αθλητισμός

Απόλλων Καλαμάτας και Affidea πορεύονται μαζί

Ο Απόλλων Καλαμάτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea, τον μεγαλύτερο φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη.

H Affidea, ως Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής, αναλαμβάνει την υποστήριξη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου.
Ο όμιλος Affidea βρίσκεται σταθερά δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό και στους νέους, ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με το μήνυμα της ομάδας μας, για την προαγωγή της συμμετοχής στον αθλητισμό και την προβολή του υγιεινού τρόπου ζωής.
«Είμαστε σίγουροι ότι η έναρξη αυτής της συνεργασίας είναι η αρχή μιας κοινής πορείας που μας δίνει μια τεράστια ώθηση να φέρουμε όσο το δυνατόν επιθυμητά αποτελέσματα και να παρουσιάσουμε στον κόσμο τις δυνατότητές μας», δήλωσε η υπεύθυνη του τμήματος κα Βίκυ Καραμπάτσου.

H Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 308 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.
Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, που καλύπτουν όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.
Η Affidea Καλαμάτας λειτουργεί από το 1991 με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας του Διαγνωστικού Κέντρου, το οποίο κατά τα 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εξεταζόμενων.

Απόλλων Καλαμάτας και Affidea πορεύονται μαζί
To Top