ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους, μέτρια κίνηση στα καταστήματα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΟΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Αυτό που έγινε χτες Σάββατο στην Καλαμάτα δεν είχε προηγούμενο! Χιλιάδες αυτοκίνητα “έπνιξαν” την πόλη στις κεντρικές οδούς κυρίως αλλά και στις μικρότερες, με αποτέλεσμα – σε συνδυασμό με την βροχή και το κρύο – έκαναν την κατάσταση απελπιστική!

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αριστομένους μέχρι τη Μακεδονίας, στην Αρτέμιδος, στη Φραντζή, στην 23ης Μαρτίου και στη Φαρών.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα το δημιουργούσαν οι οδηγοί που διπλοπάρκαραν για να…πεταχτούν να αγοράσουν κάτι (!), αφήνοντας το ΙΧ μέσα στη μέση του δρόμου κυριολεκτικά!
Οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ, των ΤΑΧΙ που βρίσκονταν για πολλές ώρες μέσα σε αυτό το χάος, δοκίμασαν τα νεύρα τους και την υπομονή τους.

Η παρουσία της Αστυνομίας μάλλον διακριτική , αφού για ένα τετράωρο επικρατούσε κυκλοφοριακό κουμφούζιο και το μόνο που άκουγες ήταν κόρνες, αφού η κίνηση ήταν αδύνατη!

Μέτρια η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα
Το αδιαχώρητο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Οι κακές καιρικές συνθήκες της Παρασκευής και του Σαββάτου με το κρύο και το χιονόνερο, εμπόδισαν μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών να κάνουν τις αγορές και προτίμησαν να επισκεφτούν μόνο τα σούπερ μάρκετ, και τα κρεοπωλεία- στα οποία υπήρχε μεγάλη κίνηση-προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Το αδιαχώρητο στην Κεντρική Αγορά

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην Κεντρική Αγορά τόσο εξαιτίας της εορταστικής εκδήλωσης που ήταν σε εξέλιξη, όσο και για την ποικιλία των αγαθών που βρίσκει κάποιος εκεί. Φρέσκα λαχανικά και ντόπια κρεατικά ήταν στις βασικές επιλογές των επισκεπτών της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.
Είναι γνωστό ότι αυτές τις ημέρες στους δρόμους χρειάζεται σύνεση και υπομονή αλλά και αστυνόμευση!

Θα ζεσταθεί η Αγορά μέσα σε 8 ώρες;

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα με τα καταστήματα ανοιχτά από τις 11.00 το πρωί έως και τις 18.00 το απόγευμα, ενώ διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 20.00 θα έχουν τα σούπερ μάρκετ, για τις τελευταίες αγορές, λίγες ώρες πριν την εορτή των Χριστουγέννων.

Οι έμποροι ευελπιστούν η ηλιόλουστη ημέρα να φέρει και κόσμο στα καταστήματα για δώρα. Ο καιρός είναι ιδανικός για βόλτα στο κέντρο της πόλης, καφέ και ψώνια, και είναι σίγουρο ότι πολλοί συμπολίτες μας και επισκέπτες της Καλαμάτας θα χαρούν και θα περάσουν ωραία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Καλές αγορές με υπομονή και χαμόγελο!

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους, μέτρια κίνηση στα καταστήματα!
To Top