ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα στο “Τουριστικό” !

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε σήμερα από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα στα χωριά της Αλαγονίας, της Αρτεμισίας μέχρι και το “Τουριστικό” του Ταϋγέτου, όπου πολλοί συμπολίτες μας αλλά κι επισκέπτες βρέθηκαν για να απολαύσουν το χιόνι και την φύση!

 

 

Από το πρωί τα μηχανήματα της Περιφέρειας είχαν φροντίσει ώστε ο δρόμος να είναι ανοιχτός και το οδόστρωμα να είναι σε καλή κατάσταση, κάτι στο οποίο βοήθησε και η ηλιοφάνεια που επικράτησε.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την χιονόστρωση που επικρατεί στον Ταΰγετο τις τελευταίες ημέρες, μιας και τα σχολεία είναι κλειστά και η μέρα σήμερα ήταν ιδανική για μία εξόρμηση στο βουνό.

Μάλιστα, πολλές φορές μέσα στην ημέρα σημειώθηκε μποτιλιάρισμα έξω από το πάρκινγκ του Τουριστικού λόγω της μεγάλης προσέλευσης και του στενέματος του δρόμου από τα χιόνια! 

Και η αίθουσα του καφέ αποδείχθηκε μικρή από τους εκατοντάδες επισκέπτες, με τον κόσμο να “διψάει” για την ποιοτική τουριστική αναβάθμιση και αξιοποίηση του Ταυγέτου και των χωριών του!

Ταΰγετος!!! Μαγεία !!!!! Με 1°C !!🌡🌨 🗻⛄❄☃️🌞🗻⛄

Δημοσιεύτηκε από Ολγα Ρεϊτζοπουλου Χοχολη στις Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Επιθεώρηση στο οδικό δίκτυο έκανε το μεσημέρι κι ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας Παναγιώτης Τζαβάρας αλλά και ο διοικητής της Τροχαίας Αστυνόμος Α’ Κώστας Νικολιτσέας που βρέθηκαν μέχρι το “Τουριστικό αλλά και στα χωριά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει επάρκεια αλατιού για τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, όπου αναμένεται νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με τον κ.Τζαβάρα να δηλώνει στο Messinialive ότι “Η πρόσφατη κακοκαιρία προκάλεσε περιορισμένης έκτασης προβλήματα σε χωριά και οικισμούς της Μεσσηνίας, τα οποία αντιμετωπίστηκαν γρήγορα μετά από συντονισμό με τις δυνάμεις της Περιφέρειας, των δήμων της Μεσσηνίας και την συμμετοχή ιδιωτών εργολάβων. Ο δρόμος του Ταυγέτου θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς κυρίως το βράδυ όπου παγώνουν αρκετά σημεία του”.

Μποτιλιάρισμα στο “Τουριστικό” !
To Top