ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα και “ουρές” στους δρόμους προς την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας-Κομφούζιο για τα σαρακοστιανά ψώνια

Μποτιλιάρισμα, ουρές, εκνευρισμό και ταλαιπωρία συνάντησαν όσοι επέλεξαν να ανηφορίσουν προς την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας από το ύψος του “Κεντρικόν” και πιο πάνω του Επιμελητηρίου στην οδό Αρτέμιδος και στις δυο κατευθύνσεις μέχρι και τον κόμβο της Σπάρτης σήμερα το πρωί. Πολλές φορές η “ουρά” των οχημάτων έφτανε μέχρι και το Μέγαρο Χορού!

Ο βροχερός καιρός και η κοσμοσυρροή για τα ψώνια του τριημέρου προκάλεσαν κομφούζιο στους δρόμους προς την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και γύρω απο αυτή, αφού εκατοντάδες ήταν οι κάτοικοι και επισκέπτες που έδωσαν και φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για να ψωνίσουν φρέσκα τοπικά προϊόντα. Να υπενθυμίσουμε ότι και την Καθαρά Δευτέρα όλα τα καταστήματα της Αγοράς θα είναι ανοιχτά, όπως κάθε χρόνο.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε στις εισόδους και τις εξόδους της Αγοράς αλλά και στην οδό Σπάρτης που διασχίζει τα καταστήματα

Η αυξημένη αλλά αναμενόμενη κίνηση λόγω των ημερών αλλά και η βροχόπτωση δημιούργησαν ουρές στα αυτοκίνητα που είχαν μόνο μια λωρίδα να κινηθούν λόγω κάποιων έργων αλλά και του κλασσικού διπλοπαρκαρίσματος
Τη λύση έδωσε έστω και με καθυστέρηση η Ελληνική και Δημοτική Αστυνομία, κι αφού “έπεσαν βροχή” τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των οδηγών για τη μεγάλη ανάσχεση κυκλοφορίας και η κίνηση αυτή την ώρα (12:00) έχει μερικώς ομαλοποιηθεί.

Μποτιλιάρισμα και “ουρές” στους δρόμους προς την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας-Κομφούζιο για τα σαρακοστιανά ψώνια
To Top