Τροφή για σκέψη

Μπήκαν πόρτες στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ-ΨΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ

Φρούριο θα θυμίζει σε λίγο καιρό το Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Μπήκαν οι πρώτες συρόμενες πόρτες στις εισόδους-συνολικά θα μπουν 12, ενώ ψηλώνουν και τα κάγκελα της περίφραξης. Το επόμενο διάστημα έχει δρομολογηθεί να αλλάξει και όλος ο φωτισμός με νέα φώτα LED, και αργότερα υπάρχει σχεδιασμός να μπουν και κάμερες ασφαλείας. Ο Δήμος Καλαμάτας στοχεύει να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία και τα ιστορικά βαγόνια που έχουν γίνει κατά καιρούς και κατ’εξακολούθηση στόχος βανδαλισμών.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ξεκίνησε από τον ανάδοχο η τοποθέτηση θυρών στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εργολαβίας, θα εγκατασταθούν 12 πόρτες, συρόμενες και ανοιγόμενες, ενώ προβλέπεται και η επέκταση καθ’ ύψος της περίφραξης στη δυτική πλευρά του Πάρκου, επί μήκους 650 μέτρων. Με την πλήρη περίφραξη του Πάρκου, αυτό θα κλείνει τις νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας των εκθεμάτων και του αστικού εξοπλισμού.

Όλα τα θέματα λειτουργίας του Πάρκου θα συμπεριλαμβάνονται σε Κανονισμό, που θα έλθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μ.Π.

Μπήκαν πόρτες στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας
To Top