Υγεία

Γ. Μπέζος στο MessiniaLive: “Τώρα είναι η ώρα το Νοσοκομείο Καλαμάτας να ανταποκριθεί στο Περιφερειακό Υγειονομικό του ρόλο”

Διοικητής Νοσοκομείου: «Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο και Προσθήκη Νέου Ορόφου 1.000τ.μ.στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα»

Η υλοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα, δύο κορυφαίων έργων υγείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, θα πρέπει να αποτελούν την μέγιστη προτεραιότητα όλων σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό τονίζει ξεκάθαρα στο MessiniaLive.gr, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δύο ώριμα έργα που η υλοποίησή τους θα συμβάλει καθοριστικά στη παροχή υπηρεσιών υγείας που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα υποστηρίζει σθεναρά, την δημιουργία ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου που θα έρθει να καλύψει το κενό στις υπηρεσίες ακτινοθεραπείας, που παρουσιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και στη προσθήκη ενός ακόμη ορόφου 1000τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, που θα δώσει την δυνατότητα λειτουργίας νέων κλινικών παρέχοντας από την πλευρά τους νέες υπηρεσίες υγείας.

Για μεν το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο και ύστερα από την προμελέτη που έχει ολοκληρωθεί, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για την επιτυχή του λειτουργία. Υπενθυμίζεται παράλληλα ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη και η νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας.

Για δε, την προσθήκη ορόφου στις επόμενες ημέρες η Πολεοδομία Καλαμάτας ολοκληρώνει την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Χαρακτηριστικά ο Διοικητής Γ. Μπέζος μιλώντας στο MessiniaLIVE τόνισε:

«Αυτό είναι τώρα το μεγάλο μας κοινό στοίχημα. Με την υλοποίηση αυτών των 2 μεγάλων έργων, το Νοσοκομείο Καλαμάτας οφείλει αλλά και θα μπορεί πια να ανταποκριθεί σε έναν πιο περιφερειακά υγειονομικά ρόλο. Θα μπορεί να ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα και να καλύπτει τα κενά σε υπηρεσίες υγείας που στερείται αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, το έχουμε πει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν. Τώρα όμως είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Πάμε όλοι λοιπόν να κάνουμε τα λόγια πράξη”!

Γ. Μπέζος στο MessiniaLive: “Τώρα είναι η ώρα το Νοσοκομείο Καλαμάτας να ανταποκριθεί στο Περιφερειακό Υγειονομικό του ρόλο”
To Top