ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέζος: Μέσα στο Γενάρη τα μέτρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ενάντια στο “φακελάκι”

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ “ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ” ΓΙΑ “ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΠΕΖΟΥ”

Στον ανένδοτο αγώνα, που έχει κηρύξει ενάντια στο φακελάκι, επανέρχεται σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, ξεκαθαρίζοντας ότι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουν το θέμα ως το κόκκαλο, καθώς πρόκειται για “απόλυτα κεντρική, συλλογική, συνειδητή και πολιτική επιλογή” και όχι όπως έσπευσαν ορισμένοι κακεντρεχείς να χαρακτηρίσουν τις δηλώσεις Μπέζου για το φακελάκι ως “παλικαρισμούς ή πυροτέχνημα Μπέζου”, κάτι που όπως επισημαίνει ο ίδιος δεν το έχει ανάγκη.

Όπως τονίζει, στα μέσα Γενάρη θα ανακοινώσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας τα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει, προκειμένου να εξαληφθεί μια και καλή το “φακελάκι” με τον ίδιο να δηλώνει υπέρμαχος των πράξεων και των έργων και όχι των εξαγγελιών. Αναλυτικά, στη σημερινή του ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΥ….Νο 2!

“Επανέρχομαι στην προχθεσινή μου ανάρτηση περί χρηματισμού των ιατρών ΕΣΥ, παθητικής δωροδοκίας, φακελάκι κλπ διότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι, εντός και εκτός Νοσοκομείου, μίλησαν για παλικαρισμούς και πυροτέχνημα Μπέζου.
Ακούστε λοιπόν κύριοι, τίποτα από τα 2 δεν ισχύει και προσωπικά δεν το έχω ανάγκη.
Πρόκειται για απόλυτα κεντρική, συλλογική, συνειδητή και πολιτική επιλογή που τουλάχιστον για το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το πάμε κάτω-κάτω. Μάλιστα μαθαίνω ότι έρχονται από το Υπ. Υγείας και μέτρα-εξπρές με ηλεκτρονική μορφή όπως και αυστηριοποίηση της νομοθεσίας για τους ”φακελάκηδες”, προκειμένου να πηγαίνουν με την μία σπίτι τους.
Όσο για μας, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες ο σχεδιασμός μας στο θέμα αυτό, όπου και θα ανακοινωθεί στα μέσα Γενάρη η δέσμη των μέτρων και πρωτοβουλιών που θα λάβουμε!!
Και τουλάχιστον στο βαθμό που μας γνωρίζετε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε αποδείξει ότι προτιμούμε περισσότερο τις Πράξεις και λιγότερο τα Λόγια!
Άλλωστε συνέχεια λέμε:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΌΤΙ ΛΕΜΕ!!! ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

Μπέζος: Μέσα στο Γενάρη τα μέτρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ενάντια στο “φακελάκι”
To Top