Υγεία

Μπέζος: Αγώνας δρόμου από όλους για να εξασφαλιστεί υγειονομικό υλικό για το Νοσοκομείο

“Τώρα κινητοποιούμαστε και ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας! Θα βγούμε νικητές” αναφέρει σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.   

ΤΩΡΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

1ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας αλλά και στους απλούς Πολίτες της Μεσσηνίας, που όλες τις προηγούμενες μέρες εξέφρασαν έμπρακτα και με κάθε τρόπο την μεγάλη διάθεση προσφοράς στα Νοσοκομεία του Νομού μας (Καλαμάτα -Κυπαρισσία).

2ον. Αυτές τις στιγμές που οι αποθήκες των προμηθευτών του ΕΣΥ σε υγειονομικό υλικό-κυρίως σε είδη ατομικής προστασίας- έχουν αδειάσει, η εύρεση αυτών των ειδών είναι το ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ. Σε αυτό το πλαίσιο να ενημερώσω για την συνεχή στήριξή της Περιφερειακής Αρχής σε ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗ.

3ον. Στην ίδια κατεύθυνση να ενημερώσω ότι ΌΛΟΙ οι Βουλευτές του Νομού μας, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρούμε τρόπους εφοδιασμού των Νοσοκομείων μας, σε είδη ατομικής προστασίας με τηλέφωνά τους και στο εξωτερικό. Χθες με τηλεφωνικές τους επικοινωνίες προς τον Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου ΔΕΗ Μεγαλόπολης κο Γίδη Κων/νο, το Νοσοκομείο μας εξασφάλισε μια ποσότητα μασκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Διευθυντή της ΔΕΗ κο Κ. Γίδη.

ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!! ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

Μπέζος: Αγώνας δρόμου από όλους για να εξασφαλιστεί υγειονομικό υλικό για το Νοσοκομείο
To Top