ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπεχράκης-Φαββατάς: “Επιτέλους, μπορούμε πλέον να πάρουμε μέρος στο ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης”

Κοινή Δήλωση των Φαββατά Δημήτρη δημοτικού συμβούλου “Καλαμάτα Μπροστά” και Σταμάτη Μπεχράκη δημοτικού συμβούλου “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες” εκπροσώπων στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΗΣ

“Η δήλωση του Δημάρχου με την οποία ζητά την παραίτηση του Κουκούτση από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης, μετά την ιστορική δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι πλέον αναγκαία, αλλά υπολειπόμενη κατά πολύ του μηνύματος που εξέπεμψε στο Πανελλήνιο η συνεργασία του με αυτό το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Η δήλωση του αυτή είναι δε και σε μεγάλη απόσταση από τη στάση που τήρησαν άλλα αυτοδιοικητικά συλλογικά σώματα, όπως αυτό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, τα οποία έστελναν διαφορετικά μηνύματα στη κοινωνία κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής, με τα αλλεπάλληλα ομόφωνα ψηφίσματα τους και τα συνεχή αιτήματα τους για την καταδίκη της, από ότι έστειλε η δημοτική αρχή Βασιλόπουλου.

Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους φυσικούς δικαστές τους, μετά τη δίκη με τη διεθνή σημασια και αντίκτυπο όπου έχει, η μερική αποκατάσταση του κύρους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δήμο μας μπορεί πλέον να γίνει μόνο με τον τερματισμό της συνεχιζόμενης συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής – Κουκούτση και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας .

“Θα συνεχίσει ο Δήμαρχος να συνεργάζεται με την συγκεκριμένη παράταξη εφόσον θεωρεί πλέον τον Κουκούτση μέλος αυτού του μορφώματος που προωθούσε τη βία και το μίσος;”

Επιτέλους, μπορούμε πλέον να πάρουμε μέρος στο ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης ως εκπρόσωποι των μειοψηφιών του Δ. Σ. του δήμου Καλαμάτας και να ασκήσουμε τον ρόλο μας για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του αμετανόητου βουλευτή από το Σύνδεσμο χωρίς να ερχόμαστε σε σύγκρουση με τα δημοκρατικά φρονήματα των συμπολιτών μας!”

Διαβάστε και αυτό:

Άγριος καυγάς Βασιλόπουλου-Μπεχράκη για το ψήφισμα κατά Κουκούτση – “Είσαι ψεύτης”…

Μπεχράκης-Φαββατάς: “Επιτέλους, μπορούμε πλέον να πάρουμε μέρος στο ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης”
To Top