ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mπαράζ εμπρησμών σε κάδους σκουπιδιών τη νύχτα στην Καλαμάτα

7 ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΔΕΝ ΓΛIΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΔΟΣ-ΠΗΓΑΔΙ!

Σε μπαράζ εμπρησμών κάδων απορριμμάτων έχουν επιδοθεί άγνωστοι το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, χθες βράδυ άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε συνολικά 4 κάδους σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας, κυρίως όμως γύρω από τα οικοδομικά τετράγωνα στη Φαρών.
Δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά καθώς όπως μας πληροφόρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, τα περιστατικά εμπρησμών αυτή την εβδομάδα ήταν συνολικά 7, ενώ και παλαιότερα είχαν συμβεί ανάλογα με τους δράστες τότε να εντοπίζονται και να τους γίνεται επίπληξη και συστάσεις, καθώς ήταν ανήλικοι.

Ωστόσο, η τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε με νέους εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων-κυρίως σε μπλε ανακύκλωσης. Αναλυτικά, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου οι δράστες έκαψαν 2 μπλε κάδους, που κάηκαν ολοσχερώς, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έβαλαν φωτιά σε έναν ημιυπόγειο κάδο-πηγάδι στην οδό Φαρών κι Ομήρου, με αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές σε αυτό, που προσπαθούν από τον Δήμο να τις αποκαταστήσουν και χθες τα ξημερώματα έκαψαν 4 κάδους με σκουπίδια σε κεντρικούς δρόμους.
Συνολικά οι καμμένοι κάδοι φτάνουν τους 7 αυτή την εβδομάδα, με τη Δημοτική Αρχή να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των άγνωστων δραστών, προκειμένου να διαφυλάξει τη δημόσια περιουσία.

Μ.Π.
φωτό:αρχείου

Mπαράζ εμπρησμών σε κάδους σκουπιδιών τη νύχτα στην Καλαμάτα
To Top