Αθλητισμός

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Από τη Λακωνία θα ξεκινήσει ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Μιλτιάδης

H σέντρα θα γίνει στις 28 ΑπριλίουΤο πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ που θα δώσουν οι πρωταθλητές Eνώσεων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Μεσσηνίας Μιλτιάδης, ο οποίος μετέχει στον 5ο όμιλο με τις ΕΠΣ Αρκαδίας, Αχαϊας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Λακωνίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος του ενός γύρου, με τον πρωταθλητή Λακωνίας Πανγυθεατικό.

H σέντρα των μπαράζ θα γίνει στις 28 Απριλίου με εξαίρεση τον 4ο όμιλο που λόγω της καθυστέρησης λήξης των πρωταθλημάτων στη Θεσσαλία θα πάνε στις 12/5.

Ο Μιλτιάδης θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Αχαϊα την 3η αγωνιστική καθώς στην 2η ημέρα θα κάνει το ρεπό της. Στην αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Αρκαδία και την 5η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ηλεία. Την 6η αγωνιστική θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ζακύνθου και θα ολοκληρώσει τα μπαράζ εκτός έδρας με τον πρωταθλητή Κεφαλλονιάς.

Θυμίζουμε πως από τις 7 ομάδες του ομίλου την άνοδο στην Γ’ Εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες τη κατάταξης.

Στο ειδικό πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες. Συγκροτήθηκαν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο.

Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 5ο όμιλο

Δημοφιλέστερα

To Top