ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: “Είναι έγκλημα να λέει όλος ο κόσμος τα Σκόπια “Μακεδονία” κι εμείς να τους λέμε φούφουτους”

«Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια “Μακεδονία” και εμείς να τους λέμε “φούφουτους”», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η ίδια δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».

«Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό όχι, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναφορικά με το συλλαλητήριο, είπε πώς «ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει…». «Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε. Υποστήριξε ακόμα πως “στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει μια και ενιαία γραμμή, αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος της Συνέντευξης στον ΣΚΑΪ

blob:https%3A//www.dailymotion.com/a740cc73-61c5-4d7c-ae20-d95826d9aff3

To Top