Επί Σκηνής

Μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη “γυναίκα της Σμύρνης”: Το Σάββατο στο αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Η Εστία Πολιτισμού Μικρασιατών & Ποντίων Ν. Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του και στο άνοιγμα στην κοινωνία, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ώρα: 20.30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαμάτας μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στην “γυναίκα της Σμύρνης”.

Πρόκειται για μια παράσταση που παρουσιάζει κάποιους από τους πολλούς κι απαιτητικούς “ρόλους” που καλούνταν να παίξει μια γυναίκα από την ευρύτερη Ανατολία. Ρόλους που δεν διαφέρουν και πολύ από τον σύγχρονο ρόλο μιας γυναίκας στο σήμερα. Μουσική, μόδα, θέατρο, κινηματογράφος & τραγούδι τα συστατικά της
παράστασής μας!
Η είσοδος είναι ελεύθερη με αριθμημένα δελτία εισόδου που διατίθενται καθημερινά, ώρες: 11.00 – 12.00 μ. & 19.00 – 20.00 στο ισόγειο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας “Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή”.
* περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Εστίας Πολιτισμού, του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Ειδική συμμετοχή από την Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας. Η παράσταση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη “γυναίκα της Σμύρνης”: Το Σάββατο στο αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας
To Top