Αθλητισμός

Μουρούσιας – Καλλιακμάνης: Θυμήθηκαν τον ιστορικό “τελικό” του 2013

Την ευκαιρία να τα ξαναπούν και πάλι στο γήπεδο μετά από οκτώ χρόνια είχαν ο Ηλίας Μουρούσιας με τον Γιάννη Καλλιακμάνη.

Ο πρόεδρος πλέον του Εθνικού Μελιγαλά και ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου, ο οποίος βρέθηκε στο στάδιο Μελιγαλά για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πάμισο Μεσσήνης, υπήρξαν αντίπαλοι στο αλησμόνητο “τελικό” ανόδου ανάμεσα στον Εθνικό Μελιγαλά και τον Εθνικό Σαγεΐκων που είχε γίνει στο γήπεδο Δωρίου τον Μάρτιο του 2013, υπο το βλέμμα περίπου 2000 οπαδών.

Ο Καλλιακμάνης μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κατεβάσει ρολά και ήταν ένας από τους λόγους που η Αχαϊκή ομάδα είχε πάρει το παιχνίδι και μαζί την άνοδο.

“Πριν από εννέα χρόνια τον αντιμετώπισα σε έναν μοναδικό τελικό αγώνα που ο νικητής θα έπαιρνε την άνοδο από το περιφερειακό στην Γ’ Εθνική .
Εγώ επιθετικός στον Εθνικό Μελιγαλά και αυτός τερματοφύλακας στον Εθνικό Σαγέϊκων.
Τελικά το ταλέντο και η απόδοση του Γιάννη Καλλιακμάνη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αυτό που μας στέρησε ένα γκολ και τελικά την άνοδο που τόσο πολύ θέλαμε.
Εχθές το απόγευμα στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνα Πάμισος Μεσσήνης-Παναιγιάλειος (εγώ από άλλο πόστο πλέον)συναντηθήκαμε ξανά και θυμηθήκαμε αυτές τις στιγμές.
Άλλο ένα παράδειγμα ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει τελικά είναι η εκτίμηση και οι φιλίες που θα πραγματοποιήσεις και τίποτα παραπάνω”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Ηλίας Μουρούσιας.

Μουρούσιας – Καλλιακμάνης: Θυμήθηκαν τον ιστορικό “τελικό” του 2013

Δημοφιλέστερα

To Top