Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Η επανεκκίνηση των αναπτυξιακών ομάδων

Τα δεδομένα για την επανεκκίνηση των Ακαδημιών βόλεϊ περιγράφει σε ανάρτηση του ο Μεσσηνιακός.
Αναλυτικά:
“Με βάση όσα εξαγγέλθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού για το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, η Γραμματεία του τμήματος Βόλεϊ του Μεσσηνιακού ενημερώνει τις Αθλήτριες και τους Γονείς τους :
-Το άθλημα του Βόλεϊ Σάλας έχει ενταχθεί στα αθλήματα Υψηλού Κινδύνου (Δείτε τον πίνακα).
-Η ασάφεια που υπάρχει σχετικά με τις προπονήσεις Βόλεϊ σε κλειστό χώρο (άτομα-προφυλάξεις-προϋποθέσεις) ΔΕΝ επιτρέπει να επανεκκινήσουν προπονήσεις οι Αναπτυξιακές ομάδες των Κορασίδων και Παγκορασίδων μας.
-Μέχρι να ξεκαθαριστεί ακριβώς τι επιτρέπεται και με ποιες προϋποθέσεις, οι προπονήσεις των παραπάνω ομάδων μας θα γίνονται στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στο χώρο του GRASS VOLLEY που κατασκευάστηκε πριν λίγο καιρό, με την αυστηρή εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
-Οι προπονήσεις σε γήπεδα ανοικτού χώρου GRASS VOLLEY επιτρέπονται με βάση τους όρους και την ΜΕΣΑΙΑ επικινδυνότητα που ισχύει για το BEACH VOLLEY.
-Από αύριο 11 Μαΐου 2021 ξεκινούν προπονήσεις όλες οι ομάδες του Αναπτυξιακού του Μεσσηνιακού με τους προπονητές Σουρή και Μητρόπουλο.
-Στόχος του προγράμματος επανεκκίνησης είναι η επαναφορά των αθλητριών σε καλή φυσική κατάσταση και η προπόνησή τους σε φιλέ βόλεϊ, με βάση την αγάπη τους για το άθλημα αλλά κυρίως την προστασία τους και αυτή του κοινωνικού συνόλου.
-Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έγινε δοκιμαστική προπόνηση με όρους και απεδείχθη ασφαλής. Τα κορίτσια του ιστορικού Συλλόγου μας χάρηκαν για την επαναδραστηριοποίησή τους, ύστερα από 6 μήνες απραξίας, και τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να αθληθούν ευχάριστα και με ασφάλεια.
-Αν υπάρξουν νεότερες αποφάσεις για τα σχετικά θέματα και για την επανεκκίνηση προπονήσεων των Ακαδημιών, θα υπάρξει ανακοίνωση.”
Μεσσηνιακός: Η επανεκκίνηση των αναπτυξιακών ομάδων
To Top