ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να μονοδρομηθεί η Αύρας από την Κρήτης ως τη Ναυαρίνου προτείνει και πάλι ο Φαββατάς

Ερώτηση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται και φέτος στην οδό Αύρας καταθέτει απόψε το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κοσμόπουλου, Δημήτρης Φαββατάς.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΒΒΑΤΑ

“Και φέτος το καλοκαίρι παρατηρείται το συνηθισμένο πρόβλημα επί της οδού Αύρας με την εκατέρωθεν στάθμευση των αυτοκινήτων, ώστε να αναγκάζονται τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνάνε στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας συχνά μικραοατυχήματα. Η λύση στο πρόβλημα της οδού Αύρας είναι η μονοδρόμησή από την Κρήτης ως τη Ναυαρίνου τουλάχιστον κατά τους θερινούς μήνες. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κίνηση των οχημάτων”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόβλημα έγινε έντονο μετά την ανάπλαση της Άυρας, και τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου της. Ο δρόμος μίκρυνε με αποτέλεσμα να προκαλείται πρόβλημα κατά την κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι στη μελέτη προβλεπόταν στάθμευση μόνο στην Δυτική πλευρά του δρόμου και όχι και στις δύο...Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια ερώτηση είχε και πάλι καταθέσει ο Δημήτρης Φαββατάς πριν ένα χρόνο, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ακούει κανείς;

Μ.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αύρας: Μονοδρόμηση ή κολωνάκια προτείνει ο Φαββατάς

Να μονοδρομηθεί η Αύρας από την Κρήτης ως τη Ναυαρίνου προτείνει και πάλι ο Φαββατάς
To Top