Ψυχολογία

Μόνο για γυναίκες: Τα αλάνθαστα σημάδια ότι η σχέση έχει τελειώσει (για εκείνον)

Το «Θέλω να μιλήσουμε» είναι μια φράση που ηχεί σχεδόν τρομακτικά μεταξύ των συντρόφων.

Η σχέση σου μαζί του μπορεί να πιστεύεις ότι προχωρά, αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικότερα της καθημερινότητά σας, θα δεις ότι υπάρχουν σημάδια που δείχνουν όχι απλά φθορά, δείχνουν ότι η σχέση έχει τελειώσει και εσύ δεν το χεις καταλάβει

Εκείνος μπορεί να μη σου έχει πει ακόμα κατάματα ότι «υπάρχει πρόβλημα», ωστόσο η συμπεριφορά του μπορεί να το δείξει. Αρκεί να την παρατηρήσεις πιο προσεκτικά. Αν δεις ότι συμβαίνουν τα παρακάτω, πάρε κι εσύ τα μέτρα σου. Μην πεις μετά ότι δεν σου τα είπαμε…

1) Εξαφανίζεται απροειδοποίητα – Κάνει εκατό ώρες να απαντήσει στα μηνύματά σου- Δεν μιλάτε πια στο τηλέφωνο: Μπορεί να κάνει ακόμα και τρεις μέρες να σου απαντήσει και εσύ νιώθεις να «αρρωσταίνεις» από την προσμονή. Σε θυμάται ότι θέλει να κάνετε σεξ και μετά χάνεται πάλι. Θέλεις να μοιραστείτε κάτι που σου συνέβη αλλά απαντά μετά από… «αιώνες» και εσύ νιώθεις μόνη συνέχεια. Καμπανάκι!

2) Δεν δίνει δεκάρα για την καθημεριότητά σου- για το πως περνάς όταν δεν είστε μαζί- Δεν τον νοιάζουν οι υποχρεώσεις σου: Έχεις συνέντευξη για δουλειά; Εχεις να κάνεις μια σοβαρή εξέταση ή περιμένεις κάτι σημαντικό; Εκείνος δεν ενδιαφέρεται καν να ρωτήσει τι συνέβη με την τάδε ή την δείνα (σημαντική για σένα) κατάσταση.

 

3) Αποφεύγει το σεξ μαζί σου:  Γδύνεσαι μόνη σου πριν την πράξη, νιώθεις μαγκωμένη και αμήχανη και το σεξ γίνεται μηχανικά, “για να γίνει”. Η σχέση σας έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα προς το τέλος της.

4) Δεν σε θέλει άβαφη και απεριποίητη πια: Ένας άνδρας όταν ποθεί πραγματικά μια γυναίκα, την δέχεται όπως είναι. Ακόμα κι αν κάποιες φορές είναι άβαφη και ατημέλητη. Αν ένας άνδρας ζητά από μια γυναίκα – κάθε φορά που είναι μαζί- να είναι απόλυτα προσεκτική με την εμφάνισή της, τότε σημαίνει ότι πια δεν την δέχεται γι’αυτό που πραγματικά είναι.

5) Το πάμε λίγο πιο… χαλαρά;: Εσύ επενδύεις σε εκείνον αλλά ο σύντροφός σου θέλει πια να νιώθει πιο… ελεύθερος, χωρίς τον ασφυκτικό κλοιό της σχέσης. Θέλει σεξ, αλλά όχι εξόδους μαζί σου, κοινές εμπειρίες. Αν τον συνδέει πια μόνο το σεξ μαζί σου, τώρα ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις κάποια πράγματα.

6) Τον βλέπεις και κοιτάς… έναν άγνωστο: Στην αρχή της σχέσης όλα ήταν πιο γλυκά, πιο ρομαντικά. Σε κοιτούσε και πίστευες ότι.. θα λιώσεις. Πλέον το βλέμμα του είναι μερικές φορές ειρωνικό, άλλες επικριτικό, άλλες αδιάφορο. Καμπανάκι!

7) Δεν θυμάται τίποτα πια: Ο άνδρας που είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε θέλει πραγματικά θυμάται όλες τις μικρές λεπτομέρειες της σχέσης σας. Όλα αυτά τα μικρά, «χαζά» πράγματα που σε ένωσαν, όμως, ακόμα περισσότερο. Τώρα δείχνει να μην θυμάται τίποτα και να μην βρίσκει τίποτα ρομαντικό, όπως πριν. Μάλλον κάτι θέλει να πει αυτό…

Μόνο για γυναίκες: Τα αλάνθαστα σημάδια ότι η σχέση έχει τελειώσει (για εκείνον)
To Top