Υγεία

Mόνο ένα κρούσμα στη Μεσσηνία- Aνησυχία στην Αρκαδία μετά τα 46 κρούσματα το Σαββατοκύριακο

Μόνο ένα κρούσμα κορονοϊού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε το ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Απο ένα κρούσμα και σε Λακωνία και Αργολίδα. Ωστόσο, έγιναν ελάχιστα τεστ το τελευταίο 24ωρο, όπως συμβαίνει τα Σαββατοκύριακα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ

Το ανησυχητικό πάντως είναι ότι και από αυτά τα λίγα τεστ, διαπιστώνεται αύξηση κρουσμάτων στην Αρκαδία, μετά και τα 21 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Να σημειωθεί ότι η Αρκαδία καταγράφει την τελευταία εβδομάδα διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό, για μια περιοχή που από την αρχή της πανδημίας δεν είχε δώσει τέτοιους αριθμούς κρουσμάτων.  Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις μέρες η περιοχή κατέγραψε 84 κρούσματα. ( 21 σήμερα Κυριακή, 25 το Σάββατο, 22 την Παρασκευή και 16 την Πέμπτη)

Την ίδια στιγμή στην Κορινθία καταγράφονται 6 νέα κρούσματα, στην Ηλεία 8 νέα κρούσματα, ενώ η Αχαΐα συνεχίζει να παρουσιάζει αυξημένα κρούσματα με 79 νέα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.

15 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-2 OI ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΘ COVID

Όσον αφορα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, 15 είναι οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου, ενώ ακόμα ένας ηλικιωμένος διασωληνώθηκε ανεβάζοντας σε 2 τον αριθμό των διασωληνωμένων στη ΜΕΘ Covid.

Μαίρη Περδικέα

Mόνο ένα κρούσμα στη Μεσσηνία- Aνησυχία στην Αρκαδία μετά τα 46 κρούσματα το Σαββατοκύριακο
To Top