Υγεία

Μόνο 3 κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο

Μόνο 3 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ και αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Την ίδια ώρα αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει κατά έναν οι ασθενείς με κορονοϊο που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Έτσι σήμερα νοσηλεύονται 15 ασθενείς στην Κλινική Covid και ένας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΔΓΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ: 97 ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ-17 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ-16 ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Ωστόσο, προβληματίζει η ραγδαία αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου με εξαίρεση τη Μεσσηνία και τη Λακωνία όπου καταγράφονται μονοψήφια νούμερα.

Συγκεκριμένα, 15 νέα κρούσματα καταγράφονται στην Κορινθία, 16 στην Αρκαδία και 10 Αργολίδα. Ενώ συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στην Αχαΐα-παρά το γεγονός οτι βρίσκεται σε καθολικό lockdown- με 97 νέα κρούσματα να ανακοινώνονται σήμερα από τον ΕΟΔΥ, και την Ηλεία με 17 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

180 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει τα δωρεάν rapid test τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Συνολικά σήμερα έγιναν 180 τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού, και όλα βγήκαν αρνητικά. Τα 85 τεστ έγιναν στο παζάρι της Αγίας Τριάδας, και ελάχιστα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας σε όσους επιβάτες πτήσης από Θεσσαλονίκη επιθυμούσαν να εξεταστούν.

 

Μαίρη Περδικέα

Μόνο 3 κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο
To Top