Υγεία

Μόνο 2 κρούσματα στη Μεσσηνία-617 rapid test από τον ΕΟΔΥ σήμερα στη Μεσσηνία

Μόνο 2 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα από νωρίς το πρωί έως και τις  3 το μεσημέρι έγιναν στο Νομό μας συνολικά 617 γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, έγιναν στο Μέγαρο Χορού και στα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, αλλά και στην Αγαλιανή Τριφυλίας όπου μετέβη κλιμάκιο για προληπτικούς λόγους.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΣΤΟΥΣ 20 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Την ίδια ώρα, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καλύτερη φαίνεται πως είναι η κατάσταση συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα με συνολικά 20 νοσηλευομένους με κορονοϊό εκ των οποίων οι 17 στην Κλινική Covid και  3 εξακολουθούν να βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid. Σήμερα δόθηκαν 5 εξιτήρια και έγινε μόλις μία εισαγωγή.

1.722 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στους 1.722 έφτασαν συνολικά οι εμβολιασμοί που έγιναν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από τις 5 Απριλίου εως και τις 10 Απριλίου. Η κατακόρυφη αυτή αύξηση, κατά μέσο όρο έγιναν 287 εμβολιασμοί την ημέρα-οφείλεται στην αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών.

173 OI NOΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ COVID ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια, μέχρι και σήμερα, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά: 173 άτομα, εκ των οποίων τα 9 σε Μ.Ε.Θ.
Συγκεκριμένα, νοσηλεύονται 27 στο Άργος, 13 στο Ναύπλιο, 37 στην Τρίπολη, 51 στην Κόρινθο-εκ των οποίων 6 στη ΜΕΘ, 21 στη Σπάρτη και στην 20 στην Καλαμάτα, εκ των οποίων 3 στη ΜΕΘ.

Μαίρη Περδικέα

Μόνο 2 κρούσματα στη Μεσσηνία-617 rapid test από τον ΕΟΔΥ σήμερα στη Μεσσηνία
To Top