ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Μαντάς κατά Τατούλη

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και πολιτευτής Ν.Δ. Μεσσηνίας, Περικλής Μαντάς, κατά του περιφερερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Ο Περικλής Μαντάς εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Γιαννόπουλο και κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Πέτρου Τατούλη, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει πριν λίγες ημέρες.

Σχετικά με το θέμα ο Περικλής Μαντάς προέβη σε δήλωση, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για “δολοφονία χαρακτήρων και πρακτικές bulling”, και για “φαινόμενα που δηλητηριάζουν την πολιτική”. Στη δήλωσή του αναφέρονται τα εξής:

Δήλωση Μαντά για την κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του Πέτρου Τατούλη

“Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη διακιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

Διαβάστε και αυτό:

Μαντάς: “Στη δικαιοσύνη θα κληθεί ο κ.Τατούλης ως κοινός συκοφάντης”

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Μαντάς κατά Τατούλη
To Top