ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα ενότητας από Σαμαρά και Καραμανλή στο συνέδριο της ΝΔ

Καραμανλής: Η ΝΔ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον μέλλον της χώρας

Την πολυετή σιωπή του έσπασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Προκειμένου να αποφύγει να τοποθετηθεί με ομιλία του στο ίδιο το συνέδριο (σ.σ ουσιαστικά θα είναι η πρώτη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού μετά από 8 χρόνια) αρκέστηκε σε λιτή δήλωση, με την οποία ζήτησε ισχυρή Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως είπε ο ρόλος της αναμένεται πρωταγωνιστικός.

Ο Κώστας Καραμανλής με δήλωση του τόνισε πως το βλέμμα της ΝΔ ήταν πάντα στους κοινωνικά ασθενέστερους την αλληλεγγύη, στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

«Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξης μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το μέλλον του αύριο της χώρα για αυτό θα πρέπει να είναι πιο ισχυρή. Καλή επιτυχία στο συνέδριο» είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η δήλωση Καραμανλή, η πρώτη μετά το δημοψήφισμα του 2015:

«Η Παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία».

Σαμαράς: Ενωμένοι στην νίκη που έρχεται

Μήνυμα ενότητας έστειλε, προσερχόμενος στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
«Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

To Top