Αθλητισμός

Η Μικρή Μαντίνεια αγκαλιάζει το Beach Polo!

Σε ένα μεγάλο τερέν υδατοσφαίρισης μετατράπηκε η παραλία της Μικρής Μαντίνειας το πρωί της Κυριακής με τις ομάδες πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να κάνουν την προπόνηση τους στη θάλασσα και να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους λουόμενους.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρόεδρο της κοινότητας Μικρής Μαντίνειας Γιώργο Σπίνο, ο οποίος προσκάλεσε τις ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο πρωτότυπο αυτό event για την ανάδειξη του τόπου και τις δυνατότητες που προσφέρει η εκπληκτική παραλία της περιοχής.

Στα σχέδια μάλιστα του Γιώργου Σπίνου είναι το beach water polo να αναπτυχθεί στην περιοχή και να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες και τουρίστες.

Ο ίδιος μάλιστα δεν άντεξε στον πειρασμό και έπαιξε water polo, όπως έπραξαν και η έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΝΟΚ Λυδία Εξηνταβελώνη αλλά και ο γνωστός αθλητικός παράγοντας Άρης Χριστόφορος, ο οποίος βρίσκεται κοντά και στηρίζει ενεργά το τμήμα.

Η οργάνωση του event ήταν άριστη καθώς στον χώρο υπήρχε και ναυαγοσώστης ενώ την εποπτεία της προπόνησης είχαν οι τεχνικοί του ΝΟ Καλαμάτας, Στάθης Μπακολιάς και Άλεξ Ντι Μπενεντέτο, οι οποίοι μάλιστα κάλεσαν τα παιδιά που βρέθηκαν στην παραλία για το μπάνιο τους να γνωρίσουν το πόλο.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγαλύτεροι πολίστες του ΝΟΚ χάρηκαν με την ψυχή τους την ξεχωριστή αυτή προπόνηση ενώ στο τέλος όλοι μαζί τίμησαν τα κεράσματα που είχαν ετοιμαστεί από τους υπεύθυνους του τμήματος και τους γονείς των αθλητών.

 

To Top