Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Τρεις μεγάλες παραγωγές για τη θεατρική χρονιά 2017-2018

“ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΙ ΟΥΙΛΙΑΜΣ-“ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ” ΤΟΥ ΓΡ.ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ- “ΑΝΤΙΓΟΝΗ” ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ

Τρεις μεγάλες παραγωγές έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ΜΕΘ για τον φετινό χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι του 2018.
Το πρόγραμμα των θεατρικών παραγωγών του ΜΕΘ έχει ως εξής:

Η ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ θα ανεβάσει το έργο του Τεννεσί Ουίλιαμς “Γυάλινος κόσμος” σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου. Το έργο θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής στις 24 – 26 Νοεμβρίου και 1 – 3 Δεκεμβρίου.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΜΕΘ  θα ανεβάσει το έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου “Δεν είμαι εγώ” σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Πρόκειται για μια εξαιρετική κωμωδία, ένα διαμαντάκι της Ελληνικής λογοτεχνίας. Το έργο θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο το ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ από 4/1 μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Επίσης η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ θα ανεβάσει το καλοκαίρι του 2018 το αριστούργημα του αρχαίου Ελληνικού και παγκόσμιου πνεύματος την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Ένα έργο σταθμός της παγκόσμιας δραματουργίας.

Οι πρόβες μόλις ξεκίνησαν, ενώ από το ΜΕΘ γίνεται ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να πάρει μέρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΜΕΘ μεγάλος στόχος και σκοπός των μελών του για αυτή τη θεατρική χρονιά είναι όλη η δραστηριότητα του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου και οι παραγωγές είναι αφιερωμένες στην άρση των εμποδίων για την επισκεψιμότητα του Κάστρου της Καλαμάτας από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΜΕΘ: Τρεις μεγάλες παραγωγές για τη θεατρική χρονιά 2017-2018
To Top